Radio Simplu

Multi au acuzat-o ca si-a parasit fetita, ca nu vrea sa o ia in Romania! Dupa atatea jigniri, Antonia nu a mai putut sa reziste si a spus-o direct: “Mi-am refacut viata alaturi de alt om, am facut alti copii…” Ce s-a ales de Maya:

Antonia ripostează dur după ce, în ultimul timp, s-au făcut diferite speculații legate de viața sa personală. Artista a fost acuzată în nenumărate rânduri că nu-i pasă de Maya, fiica sa și a lui Vicenzo Castellano, încă soțul său în acte.

Antonia, care în curând va împlini 30 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Velea, chiar dacă în acte este încă soția lui Vecenzo Castellano. Această situație este doar urmarea întârzierii procesului de divorț, situație favorizată de italian, însă pe cei doi îi mai leagă doar Maya, fetița acestora în vârstă de 8 ani. De asemenea, Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți, pe Akim, în vârstă de 3 ani, și pe Dominic, de 2 ani.

Antonia nu a reușit până astăzi să obțină custodia fetiței sale, Maya, și din acest motiv micuța trăiește în Italia alături de tatăl spu, Vicenzo Castellano: „Aşa mă dezamăgeşte lumea, cum cred ei că ştiu absolut tot ce se întâmplă în viaţa mea. Mi se pare atât de ridicol. Nu ai cum.. deci nu ai cum cu ei. Hai să vă spun ceva. Dacă eu mi-am refăcut viaţa alături de un alt om şi am făcut alţi copii, nu înseamnă că mi-am uitat fetiţa. Mi se pare răutate pură, efectiv răutate pură să spui aşa ceva. Nu există așa ceva! Mi se pare foarte penibil, deci eu mă blochez când văd câtă prostie există. I-am dat viaţa fetiţei mele. Face parte din mine, înţelegeţi? Situaţia prin care trec nu este una uşoară. Voi habar nu aveţi detaliile. Despre situaţia asta, nimic nu ştiţi. Nu credeţi că mi-aş dori să fim toţi împreună? Dar momentan nu este posibil. Pentru că dacă era posibil, sută la sută apăream cu toţi copiii.”, – a spus Antonia, conform Antena Stars.

„Este foarte penibil. Vă asigur eu că nu ştiţi absolut nimic despre situaţia mea. Nu am nevoie de sfaturi, de comentarii, de nimic. Nimic. Doar susţinere, atât sau nici măcar susţinere. Nu vă place, nu intraţi să comentaţi. Dar trebuie să comentaţi, că vă simţiţi bine atunci . Că răutatea ce face din oameni.. wow, vai… E prea, e prea.. din poveşti să fie o mamă bună, să aibă o carieră. Să ştiţi că mi s-a spus de mai multe ori că sunt o femeie puternică, e… uite că ăsta e unul dintre momentele în care chiar nu mă simt puternică. Copiii mei mă fac să mă simt puternică. Bărbatul meu mă face să mă simt puternică. Părinţii şi familia mea, şi muzica”, – a continuat Antonia.