Radio Simplu

Zodiile femeilor care îți aduc alinare sufletului

Unele femei pot fi îngeri pe pământ…

Ai întâlnit femei blânde și bune? Gospodine, adevărate femei de casă, care îți aduc alinare sufletului și se comportă asemeni îngerilor? Ei bine, anumite zodii chiar au reprezentanți ai îngerilor pe pământ.

Despre care este vorba? Să citim și să aflăm!

Femeia Taur

Femeia născută sub acest semn zodiacal este blândă și calmă. Fire grijulie, ea îi va proteja mereu pe cei din jurul ei și nu se va da bătută până când nu le va aduce tuturor zâmbetul pe buze. Sinceră și loială, nu se supără ușor, ci din contră este răbdătoare și foarte plăcută. Bărbatul de lângă ea trebuie să fie puternic și să își asume responsabilitatea unei familii.

Femeia Rac

Un alt înger este femeia din zodia Rac. Cine nu o are prin preajmă trebuie neapărat să caute una. Are o inima de aur și reprezintă tot ceea ce ți-ai putea dori vreodată de la o femeie. Este acea mamă grijulie, mereu atentă, acea gospodină perfectă pe care orice bărbat și-ar dori-o de soție. Cu alte cuvinte, este femeia ideală. E blândă, înțelegătoare și veselă întotdeauna!

Femeia Săgetător

Fire independentă și optimistă, nu își plânge niciodată de milă și zâmbește mereu. Femeia Săgetător este asemeni unui înger pe pământ…

Ea vede mereu latura bună a oamenilor și îi susține ori de câte ori au nevoie. Dacă cineva îi cere ajutorul, nu va fi dezamăgit niciodată, deoarece ajutorul ei este necondiționat.

Femeia Pești

Calmă, liniștită și afectivă, femeia din zodia Pești nu va face niciodată un rău voit cuiva. Ea își dorește ca relația cu partenerul să fie una plină de energie și pasiune. Îl va ghida și îl va urma la orice pas, asigurându-se că îi este asemeni unui înger păzitor!