Radio Simplu

Un pisoi salvat se comportă ca un tată pentru pisicile bolnave

GALERIE FOTO (5)

Îl puteți numi Mr.Mom, dar cei mai mulți îl numesc Benny. Acest pisoi adorabil crede în a răsplăti și a da mai departe.

Benny este foarte recunoscător pentru toată iubirea pe care a primit-o de când a fost adoptat.

Deci, ii place sa arate altor pisici salvate aceeași dragoste și afecțiune pe care el a primit-o. De aceea îi place să joace rolul tatălui adoptiv la pisicile salvate, pe care le aduce mama sa, Ellen Carozza, de la The Cat LVT.

Când Ellen la întâlnit pe Benny, el a ajuns la adăpost, fiind unul dintre cei cinci pisoi care erau foarte bolnavi. “El a avut o îngrozitoare Infecție respiratorie și a fost plin cu paraziți”, a spus Ellen Carozza LVT pentru Love Meow.

După ce Benny a devenit sănătos, a început să-o ajute pe Ellen să aibă grijă de alte pisici. El poate chiar să simtă când pisicile sale se simt slăbite și au nevoie de mai multă dragoste.

De asemenea, pare să știe când mama lui va aduce o pisicuță orfană acasă.

“Când aduc un alt pui de pisica acasă pentru el e ca un cadou. El devine atât de entuziasmat și tot timpul vrea să mă ajute să deschid transportorul.”, a spus Ellen.

Ellen spune că Benny sa considerat tatăl pisicilor nou adoptate. Papa Benny a ajutat zeci de pisoi care au avut o mulțime de probleme de sănătate.

Benny poate fi chiar mai de folos ca părinte decât alte pisici mamă.

El chiar sa scăldat cu un pisoi mic care a fost respinsă de mama ei. Are un sens înnăscut pentru animalele care trebuie să se vindece și au nevoie de dragoste.

Benny este foarte atent și grijuliu pisoi atunci când sunt în casa lui și abia îi lasă din vedere. Ellen spune că Benny este cel mai fericit atunci când are grijă de aceste pisici cu nevoi speciale. El se asigură că pisicile se simt iubite și protejate.