Radio Simplu

Câine fură o carte dintr-o librărie

GALERIE FOTO (5)

Câinii sunt cu adevărat o sursă de iubire și distracție nesfârșită. Ei ne surprind uneori cu inteligența lor.

Recent, internetul a fost încântat de acest câine fără locuință care trăia în Novo Hamburgo, Brazilia. El a fost prins pe camerele de securitate ale librăriei “Infinity”. După ce un om aleator de pe stradă a întapoiat o carte care lipsea din librărie, personalul a decis să redea filmarea pentru a vedea ce sa întâmplat cu adevărat.

Se pare că câinele care dormise puțin timp în fața intrării, dar nu fusese prins niciodată în magazin, și-a făcut în cele din urmă mișcarea. A intrat neobservat în librărie și sa îndreptat direct spre rafturi ca și cum ar fi fost un client normal. Acest animal inteligent a luat o carte și a ieșit din afară.

Când toți au văzut ce sa întâmplat, au fost și mai surprinși să afle că cartea pe care acest câine a furat-o a fost intitulată “Zilele abandonului”, care probabil descriu condițiile de viață ale animalelor abandonate.

Această coincidență ciudată i-a lăsat pe toți cu gura căscată, iar cartea, care acum are urme de dinți de câine pe copertă, este păstrată la librărie ca un suvenir. Câinele însuși, după acest incident, a fost scos de pe străzi și luat acasă de unul dintre clienți

Personalul librăriei a fost surprins de cartea pe care acest animal a furat-o

Camera de securitate arată cum câinele intră în librărie și se întoarce spre rafturile din dreapta. Animalul curios apucă o singură carte și brusc iese din magazin. Un om aleator întoarce cartea lipsă la casierie. Se pare că cartea aleasă de un câine a fost numită “Zile de abandon”.

Această coincidență ciudată a animalului fără adăpost, care a luat o carte despre abandon, a lăsat localnicii fără cuvinte. După ce sa întâmplat, câinele a fost luat de pe străzi de către un client.

El a devenit o celebritate locală și toată lumea vrea să aibă o poză cu el! Acum el are o casă și este foarte fericit!