Radio Simplu

Zi de sărbătoare în familia Olguței Vasilescu! Anunțul a fost făcut pe Facebook

Lia Olguța Vasilescu le-a urat tuturor celor care poartă numele Ștefan ”La mulți ani”, prin intermediul unui mesaj postat pe internet. Politicanul are un motiv personal pentru a sărbători așa cum se cuvine de Sfântul Ștefan.
Lia Olguța Vasilescu are un motiv cu adevărat întemeiat să sărbătorească. Fostul ministru social-democrat a postat vineri pe Facebook un mesaj prin care urează ”La mulți ani” celor pe care îi cheamă Ștefan, fiind sărbătoriții zilei, cu ocazia sfântului al căror nume îl poartă.

Motiv de sărbătoare
Dar fosta ministră a Muncii are și un motiv personal de sărbătoare și a dorit să împărtășească acest lucru cu cei ce îi urmăresc postările pe Facebook: printre sărbătoriții zilei se află chiar fiul său, pe care îl cheamă Robert Ștefan.

”La mulți ani fiului meu, Robert Ștefan! La mulți ani sărbătoriților zilei!”, a scris Olguța Vasilescu pe internet.

Prima căsnicie
Robert Ștefan a rezultat din căsnicia fostului primar al Craiovei cu Ovidiu Wlassopol. Copilul locuiește în Craiova, acolo unde și învață. Până să-și cumpere noua casă, Lia Olguța Vasilescu a locuit împreună cu sora sa, care și avea grijă a copil, explicat, în cursul acestui an, Claudiu Manda, actualul ei soț.Părinții lui Robert au divorțat în 2016. Copilul poartă numele de familie al mamei, dorință specială a tatălui Liei Olguța Vasilescu. Mai mult, spune ea, numele străin al tatălui i-ar fi pus piedici în cazul în care ar fi dorit să intre în politică atunci când va crește.

Fost jurnalist
Primul soț al Olguței Vasilescu, Ovidiu Wlassopol, a fost în trecut redactor la Jurnalul Național și Libertatea, dar a cochetat puțin și prin televiziune, fiind corespondent Pro TV.

Fostul ministru al Muncii a trăit o frumoasă poveste de dragoste – vreme de 13 ani – alături de Ovidiu Wlassopol, jurnalist cu peste 10 ani experiență. Din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel.

Salariu impresionant
Despre Ovidiu Wlassopol s-au scris multe, iar unul dintre cele mai controversate subiecte a fost pe seama salariului pe care l-a încasat în timp ce a fost consilier la Comisia Națională a Valorilor Mobiliare – CNVM.