Radio Simplu

Oana Roman, de urgență la spital cu fiica sa. Ce diagnostic a primit Isa

Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu fiica sa, iar medicii care au consultat-o pe Isa au decis să o interneze imediat. La scurt timp după ce s-a instalat cu fetița ei în salon, vedeta a făcut publică situația pe care o traversează și i-a îndemnat pe toți să fie atenți cu sănătatea lor. Potrivit dezvăluirilor făcute în urmă cu puțin timp, ea împreună cu Marius Elisei și fata lor ajunseseră de curând la munte, unde și-au rezervat bilete pentru vacanța de Revelion.
Oana Roman, de urgență la spital cu fiica sa. Ce diagnostic a primit Isa
În această după-amiază, Oana Roman a făcut cale întoarsă de la munte în Capitală, după ce starea de sănătate a fiicei sale s-a înrăutățit. Isa a făcut febră extrem de mare, 40, iar vedeta și soțul său, Marius Elisei, au decis să o aducă la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Virusul gripal a făcut ravagii în organismul micuței lor prințese, care, momentan, se află internată și este sub stricta observație a medicilor.

“Vacanța noastră de iarnă nu a mai început. Isa a făcut febră 40 și nu a cedat la niciun medicament. Ne am întors la București, deși ajunsesem la munte, și ne-am internat la @sanador.romania pentru tratament și analize! Doriți-vă sănătate! Atât!”, a scris Oana Roman pe contul său oficial de Instagram.

“Doamne ajută să treacă repede ???? ????”, “Ooo, draga de ea… muultă sănătate, pui drag…????????❤️”, “Sănătate multă! Adevărul este că dacănu ai sănătatee, nu ai nimic! ????????????” sunt doar trei dintre comentariile strânse de postarea

Sursa:Cancan.ro