Radio Simplu

Wow! Cât de frumoasă este mezina cuplului Tavi Clonda & Gabriela Cristea

GALERIE FOTO (2)

Sunt căsătoriți de patru ani, iar de trei luni sunt și părinții a doua fetițe. Mezina cuplului, Thea Iris Selena, a venit pe lume acum trei luni și este deja o adevărată frumusețe. Asemenea surorii ei mai mari, Victoria Margot, Thea are ochii albaștri și părul deschis la culoare.

Mândrul tătic a postat astăzi, pe rețelele de socializare, o nouă imagine cu mezina sa, Thea Iris Selena. Acesta le-a dat veste internauților că e motiv de sărbătoare în familia lor: Thea împlinește astăzi trei luni de viață. ”Azi, iubita mea cea mică împlinește 3 lunișoare de când a venit la noi în familie! La mulți ani, The!”, a fost mesajul care a însoțit inedita imagine.

Amintim că cea de-a doua sarcină a fost o supriză pentru cuplul lor, Gabriela Cristea având dificultăți în a rămane însărcinată anterior. ”Eu nu mă aşteptam să fiu însărcinată, pentru că nu mă simţeam a fi însărcinată. Ţineam cură de slăbire, îmi doream aşa, să facem lucruri pentru noi. Şi m-am terzit că sunt într-o întârziere, ca să zic aşa, nu îmi suna nimeni la uşă. Nu a venit o zi, 2, 3…şi tot aşa, după care, la un moment dat, am zis să vedem ce putem face, că trebuie să o sun pe doamna doctor. Dar înainte, eu sigură pe mine că nu sunt însărcinată,mi-am făcut testul aşa…dar nu am terminat bine de făcut testul şi am văzut două liniuţe, era să leşin. M-am dus în cameră, unde Tavi mustăcea şi el şi i-am zis: na de aici!”, povestea pe când era însărcinată Gabriela Cristea.