Radio Simplu

Duelul regalităților. Kate versus Regina Spaniei și cea a Olandei. Cine a strălucit mai tare?

GALERIE FOTO (2)

Ieri, a avut loc un eveniment bine cunoscut în Marea Britanie, prilej în care regalitățile din întreaga lume se adună. Kate a reușit să aibă și anul acesta să aibă o ținută fără cusur, chiar dacă concurența a fost acerbă. Regina Maxima a Olandei, dar și Regina Letizia a Spaniei au luat parte la acest eveniment.

A fost un nou eveniment marca Casa Regală Britanică, ocazie cu care toate regalitățile au defilat în ținute alese, decorate, evident, de celebrele pălării fascinator și nu numai. Aflată pe ”teritoriul” ei, Kate a strălucit într-un outfit semnat de Catherine Walker, un designer cu care a colaborat mult în ultimii ani. Cu o fustă cloș și un taior prețios, outfitul Ducesei de Cambridge a fost ca o gură de aer proaspăt în lumina atâtor ținute reciclate.

Nici regina Spaniei ori cea a Olandei n-au mai fost mai prejos. Cele două au purtat ținute alese, accesorizate cu pălării spectaculoase, făcându-i concurență lui Kate și celorlalte regalități britanice. Regina Spaniei, de exemplu, a purtat o creație cu care am văzut-o pe Meghan Markle mai întâi, la care a accesorizat o pălărie de tip bentiță. Maxima a Olandei a purtat o rochie capă, într-un roz prăfuit, care i-a venit divin.