Radio Simplu

Vulpița, infectată cu Covid-19, noi detalii despre starea ei de sănătate: „Încă puțin și…”

Vulpița și Viorel din Blăgești au dispărut de pe micile ecrane, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Care mai este starea lor de sănătate.

Vulpița, noi detalii despre starea ei de sănătate. Vulpița și Viorel au luat showbiz-ul prin surprindere când au anunțat că s-au infectat cu Covid-19. Cei doi soți au luat o pauză de la filmat și și-au acordat tot timpul pentru odihnă. Deși se află în carantină, Vulpița a ținut să transmită un mesaj fanilor ei pe pagina sa de Instagram.

Veronica le-a transmis urmăritorilor că se simte bine și așteaptă să iasă cât mai curând din carantină. Pentru a demonstra starea sa de bine, Vulpița a postat și o poză în care zâmbește.

„Încă puțin și ieșim din carantina. Sper ca și voi va simțiți bine așa cum sunt și eu. ❣️”, a scris Vulpița în descrierea pozei.

 

View this post on Instagram

 

Încă puțin și ieșim din carantina. Sper ca și voi va simțiți bine așa cum sunt și eu. ❣️

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on

Emily Burghelea a spus TOT! Așa s-au infectat Vulpița și Viorel cu COVID-19. E scandalos: „Era focar. Nimeni nu purta mască. M-au pus să șterg…”
După ce soții din Blăgești și alți angajați ai emisiunii prezentate de Mirela Vaida au fost depistați pozitiv cu coronavirus, emisiunea a fost anulată, iar toată lumea a intrat în carantină la domiciliu, chiar și cei infectați, iar asta pentru că nu s-ar fi găsit locuri libere în spitale.

Vulpița, noi detalii despre starea ei de sănătate
Acum, după aproape două săptămâni de la aflarea veștii, Emily Burghelea scoate la lumină adevăratul motiv pentru care s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Fosta asistentă tv a mărturisit că este șocată că platoul de la Acces a devenit un adevărat focar de infecție, dar spune că era de așteptat, întrucât nu erau respectate normele impuse de autorități. (Citeste si: Emily Burghelea, adevărul despre sânii ei! Are sau nu silicoane?)

Nimeni nu purta mască, dar asta nu e tot. În timp ce lucra în emisiune, Emily a făcut un live, iar conducerea a pus-o să îl șteargă pentru a ascunde neregulile din platou.