Radio Simplu

Vocea acestui bărbat pare de pe altă lume – poate cânta cinci octave

Unul dintre lucurile bune pe care le fac rețelele de socializare este faptul că ne ajută să descoperim talente incredibile de prin toată lumea, dar și faptul că ne permite să admirăm oameni care sunt cu adevărat special, luând legătura cu persoane din cealaltă parte a lumii care împărtățesc aceleași principii ca și noi.

Este extrem de important să găsim mereu oameni și idei în jurul nostru care să ne deschidă mințile și să ne facă să înțelegem că lucrurile nu stau mereu doar așa cum credem noi. Tocmai de aceea, cântărețul Dinmukhamed Kanatuly Kudaibergen, pe scurt, Dimash, din Kazakhstan, a cauzat valuri de rumoare în industria muzicală – talentul lui pur și simplu nu are limite.

Prima dată a fost descoperit atunci când a participat la o competiție destinată muzicienilor în China, în 2017, trecând prin toate cele cinci runde înainte să iasă pe locul doi în marea finală. Încă de atunci, a primit atenție și a fost în lumina reflectoarelor în toată lumea, în special pe continentul asiatic.

A reușit să câștige premiul cel mai popular cântăreț asiatic pe piața muzicală din China. Nu este de mirare că acesta este ovaționat și că primește foarte multe premii, pentru că vocea lui specială poate atinge tot felul de note foarte înalte, iar femeile din toată lumea îi apreciează farmecul și trăsăturile frumoase.

Alegerile sale muzicale sunt oarecum eclectice, variind de la un folk sau pop electronic, la melodii pe care le cântă în toate limbile pe care le știe – franceză, rusă și kazacă. Acest bărbat talentat are doar 24 de ani și pare că de-abia a început să ne demonstreze ce poate face!

Dinmukhamed Kanatuly Kudaibergen s-a născut în 1994, în Aktobe, Kazakhstan și este cunoscut cu numele de scenă Dimash Kudaibergen. Aceste este muzician, compozitor și intrumentist. Părinții lui sunt, de asemenea, doi muzicieni foarte cunoscuți și apreciați în țara lor, ceea ce i-a oferit un avantaj lui Dimash.

Acesta s-a obișnuit cu scena de la o vârstă foarte fragedă, cântând cu vocea și la pian în diferite ocazii. Acesta este cunoscut în special pentru abilitățile lui vocale deosebite. Acesta acoperă cinci octave, patru note și un semiton. Ajunge la notele de jos ale registrului unui bariton, până la cele mai înalte note ale unei soprane.

Acesta deține studii în ceea ce privește muzica clasică și a fost invitat să cânte la Opera Astana, dar își dorește o carieră în muzica modernă, îmbinând mai multe elemente printre care și muzică tradițională din țara lui, muzică clasăcă și contemporană.

Acesta știe deja să vorbească trei limbi și studiează și engleza și mandarina, ceea ce îi oferă un mare avantaj. Talentul lui nu are limite și băiatul se poate baza pe faptul că este capabil să facă printr-o singură melodie, un întreg spectacol.

Oameni ca Dinmukhamed Kanatuly Kudaibergen sunt rari și trebuie apreciați. Filmulețele de pe Youtube în care acesta cântă au strâns milioane de vizualizări, iar oamenii sunt extrem de impresionați de abilitățile lui vocale cu totul ieșite din comun.