Radio Simplu

Cei doi dansatori sunt trimiși direct în semifinală după prestația lor impresionantă

Tu ai un cel mai bun prieten? Poate fi vorba despre o persoană pe care să o cunoști de ani de zile, sau poate fi vorba de cineva pe care l-ai cunoscut recent și care din întâmplare se pliează foarte bine pe lucrurile pe care le faci și tu, și, mai mult, este o persoană minunată cu care vrei să petreci mai mult timp.

Indiferent de cine este vorba, putem spune că ați devenit cei mai buni prieteni pentru că vă potriviți pe multe nivele – emoțional, spiritual și multe altele. Cei doi prieteni cei mai buni din imaginile de mai jos au fost mereu legați de pasiunea lor comună – dansul!

Până acum, este corect să presupunem că toată lumea a auzit de concursurile faimoase din toată lumea în care se caută cel mai talentat om din țară. Ei bine, aceste imagini vin de la o astfel de emisiune, din Franța de această dată.

Mulțimea, publicul, dar și oamenii de acasă au fost extrem de impresionați după ce i-au urmărit pe Florent și Justin dansând pe scenă. Care a fost elementul surpriză? Florent este, din păcate, într-un scaun cu rotile, iar asta i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Modul în care acesta se mișcă și în care poate transmite prin dans chiar dacă nu se poate folosi de picioare este extraordinar. Mișcările lui nu au fost deloc limitate, așa cum probabil se așteptau mai multe persoane.

Împreună, cei doi se mișcă fără efort pe scenă, Florent se învârte cu ajutorul scaunului cu rotile, și reușește să sară cu ajutorul lui Justin care este mereu acolo să-l prindă și să-l ajute. Florent îi returnează favorul mai târziu, iar dansul devine un joc despre a dărui și a primi, despre a ne ajuta unul pe celălalt, și despre o legătură de prietenie care poate trece peste orice.

Este o coregrafie absolut minunată care nu doar că ne inspiră foarte tare, dar ne transmite un mesaj plin de dragoste și extrem de pozitiv. Acești doi băieți au reușit să transmită atât de mult, încât au primit butonul de aur care i-a trimis direct în semifinale, oferindu-le bineânțeles, un mare avantaj.

Membri juriului au fost impresionați până la lacrimi și nu putem spune că nu înțelegem de ce. Cei doi prieteni reușesc să transmită un mesaj extrem de important tuturor. În primul rând, Florence ne demonstrează că viața lui nu s-a terminat, deși este în această situație.

În al doilea rând, legătura dintre cei doi este mai puternică decât orice, iar asta s-a văzut nu doar prin dans, ci și prin modul în care se poartă unul cu celălalt. Până și cele mai grele situații pot fi folosite pentru a ne aminti că viața este scurtă și merită să ne bucurăm în fiecare secundă de ea.

Imaginile de pe Youtube cu cei doi au fost vizionate de milioane de ori și nici nu este de mirare. O astfel de prietenie trebuie sărbătorită și admirată și suntem siguri că va dura o viață întreagă. Așadar, voi aveți parte de așa ceva?