Radio Simplu

Acest bărbat este campion la dans, în ciuda greutății lui

Te-ai regăsit vreodată în situația de a-ți dori să faci o anumită activitate, dar îți este teamă că nu vei reuși să faci asta din cauza modului în care arăți? Poate că îți dorești să fi fost mai înalt, sau poate că îți dorești să fi fost mai tânăr?!

Ei bine, marea majoritate a oamenilor îți doresc să fie mai slabi pentru că greutatea este ceva ce influențează foarte tare modul în care ne trăim viața. Poate că simți că nu ai putea niciodată să reusești într-o anumită activitate din cauza greutății și că nu vei ajunge niciodată acolo unde ți-ai propus, chiar dacă ești foarte talentat.

Ei bine, John Lindo, un campion al dansului swing, este aici să îți spulbere aceste preconcepții pe care le ai în legătură cu factorii care contribuie la reușita ta. După cum probabil v-ați dat seama, Lindo nu are exact corpul unui dansator profesionist, dar tocmai asta este ceea ce iubim cel mai tare la el.

Lindo a început să danseze stilul country-western în 1992, dar, la scurt timp după asta, s-a mutat pe coasta de Vest și a trecut la stilul swing. A început să participe și la competiții și a și câștigat multe dintre ele. Asta l-a făcut să călătorească în mai multe țări pentru a dansa și a preda cursuri.

Mai mult, există un nume mare de persoane care îi caută ghidarea și înțelepciunea pentru a-i ajuta să danseze la fel de fin și de fără efort ca și el. Bineînțeles, oamenii sunt extrem de intrigați atunci când văd o persoană cu greutatea lui Lindo că se mișcă așa cum o face.

Probabil că v-ați dat seama deja, dar acesta se pricepe foarte bine la tot ceea ce face și nu ne este de mirare că adoră să danseze. Bucuria se vede pe fața lui, în special atunci când oamenii sunt uimiți de rapiditatea mișcărilor lui.

Acesta dansează cu partenera lui, Deborah Szekely în timpul competiției de swing de la Jack and Jill. Împreună, Lindo și Szekely se mișcă foarte liber și elocvent pe ringul de dans și nici nu este de mirare că li s-a acordat premiul întâi!

De cele mai multe ori, tindem să judecăm oamenii din jurul nostru, în special pe cei care nu se încadrează în standardele societății. Nimeni nu este perfect, dar sunt multe persoane care uită asta și țin morțiș să scoată în evidență tot ce este mai rău în ceilalți.

Povestea lui Lindo ne dă o lecție de viață importantă: nu judeca o carte după copertă. Acesta nu este un om static, un leneș, așa cum ar crede cei din jurul lui, este un om care se acceptă așa cum este și face ce îi place, fără să se lase învins de prejudecățile din jurul lui.

Dacă își place să dansezi, dansează! Dacă îți place să cânți, atunci fă asta! De ce este importantă părerea celorlalți? Desigur, toată lumea vrea să fie acceptată de societate, dar nu putem să lăsăm societatea să ne conducă viața! Sunteți de acord?