Radio Simplu

Par trei domnișoare firave, dar, atunci când încep să cânte, toată lumea își dă seama că sunt bărbați

Trei persoane din Filipine, pe nume Mariko Ledesma, Mavy Cleofas, și Crissy Marie Rendon au făcut toți filipinezii mândri atunci când au amuzat membri juriului, dar și mulțimea concursului de talente Britain’s Got Talent.

Acest trio, cunoscut și cu numele de Miss Tres, au uluit pe toată lumea atunci când s-au prezentat cu voci feminine, dar s-au transformat în macho adevărați atunci când au cântat melodia o melodie foarte celebră.

Jurații acelui sezon, Simon Cowell, David Williams, Alesha Dixon și Amanda Holden au rămas cu gura căscată.

Amanda a fost cea care și-a dat cu părerea și a susținut: „vocile voastre sunt fantastice, arătați minunat, sunteți atât de frumoase încât aproape este nedrept.” După prestația lor, toți cei patru jurați au votat ca cele trei să meargă mai departe, către semifinalele competiției.

Prestația lor de pe Youtube a fost numărul 1 în trenging în Filipine. Totuți, nu este prima dată atunci când Miss Tres au uimis mulțimea internațională. Mariko, împreună cu o fostă membră numită Mia Narciso și Angel Sanglang au participat și la concursul de talente din Filipine și la primul sezon al emisiunii Asia are talent.

După ce au primit feedback extrem de pozitiv de la toată lumea, grupul a eliberat o declarație, mulțumind tuturor celor care au fost alături de ele în tot acest timp, dar și celor mai mari critici. Mariko, membra originală a grupului, și-a dedicat prestația fostei membre Mia care nu a câștigat bătălia cu o boală necruțătoare.

„Să fim sincere, nu am apărut la emisunea Britain’s Got Talent pentru a câștiga expunere, dar pentru a continua să oferim divertisment și să inspirăm oamenii, mai ales pe cei din comunitatea LGBT.”

Cele trei și-au dorit să fie asemănate cu fetele de la Destiny’s Child, grupul din care a făcut parte și Beyonce, sau cu Spice Girl. Chiar dacă se poate spune că numărul lor este puțin ciudat, acestea au fost privite pe Youtube de peste șapte milioane de ori!

Au reușit să atragă atenția prin faptul că au apărut pe scenă extrem de dezinvolte și de elegante, încercând să atragă privirile tuturor cu ținutele lor strălucitoare. După ce au început să cânte cu vocea lor de bărbați, publicul le-a aclamat și le-a aplaudat la scenă deschisă.

Grupul are în componenți trei membri extrem de talentați și nu contează dacă sunt bărbați sau femei.

Simon a spus după prestația lor: „ne-ați ascuns un secret încă de la început!”

Acestea au răspuns în cor: „Ghici ce, Simon, surpriză!”

La finalul momentului, Simon s-a îndreptat către colegii de juriu și a întrebat: „oare este ceva ce nu am văzut astăzi pe scenă?”

Iată că astfel de suprize sunt binevenite pentru că grupul a fost trimis mai departe cu patrru răspunsuri pozitive, ceea ce, bineînțeles, a fost foarte emoționant, în special pentru Mariko care s-a gândit în permanență la prietena ei.

Pe scena acestor emisiuni apar cele mai interesante momente și ne bucurăm din suflet că există rețelele de socializare care ne permit să le vedem, chiar dacă s-au întâmplat într-o țară vecină sau în cealaltă parte a lumii!