Radio Simplu

Vlăduța Lupău, trecut controversat! În ce scandal a fost implicată cântăreața

GALERIE FOTO (4)

A făcut nunta în urmă cu puţin timp şi este mai fericită ca niciodată alături de bărbatul ales. Însă, toţi cei care o admirau pe Vlăduţa Lupău sunt tare supăraţi. Şi nu de alta, dar în urmă cu ceva timp bărbaţii de băteau pe ea … la propriu!

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului, iar dovadă stau vizualizările pe care aceasta le adună, ori de câte ori lansează o melodie. A făcut nuntă de curând cu bărbatul vieții ei, fotbalistul de la CFR Cluj, Adrian Rus și acum este cea mai fericită, dar nu a avut tot timpul o viață liniștită.

A avut parte de o nuntă ca în povești, dar ceea ce nu mulți știau despre Vlăduța Lupău este faptul că de-a lungul timpului, mulți bărbați s-au bătut pentru ea, la propriu! Mai exact, actualul soț al cântăreței, Adrian Rus s-ar fi certat destul de rău cu fostul iubit al Vlăduței Lupău la un festival, ba chiar s-ar fi îmbrâncit, iar când spiritele s-au încins prea tare, jandarmii ar fi intervenit între cei doi și ar fi încheiat conflictul.

Vlăduța Lupău s-a căsătorit în mare secret cu fotbalistul Adi Rus

Artista care adună milioane de vizualizări pe Youtube a făcut o nuntă restrânsă, în mare secret. Vlăduța Lupău și Adrian Rus și-au unit destinele de curând, iar alături le-au fost familiile, dar și cei mai buni prieteni. Ceremonia a fost una extrem de emoționantă, iar ținutele miresei au atras toate privirile. Pentru cununia religioasă, Vlăduța Lupău a ales o salopetă albă, decorată cu numeroase perle, iar pentru petrecerea de la local, o rochie de mireasă excentrică, scurtă în față și cu trenă, în care a arătat ca o prințesă.