Radio Simplu

Cine este Armin Nicoara, saxofonistul care canta cu Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău este pe val, însă în multe locuri în care a fost invitată să cânte a mers alături de Armin Nicoară, un tânăr artist. Oamenii s-au întrebat câți ani are acesta, dat fiind faptul că în unele fotografii postate pe rețelele de socializare nici n-ai crede că este major.

Ei bine, nu este minor! Armin Nicoară este unul dintre cei mai tineri și talentați saxofoniști. Câți ani are? Tânărul are 24 de ani. Informație greu de găsit pe rețelele de socializare sau oriunde au apărut articole despre Armin. Așadar, informația îi lămurește pe toți cei care credeau că Armin este doar un copil: După vârsta de 18 ani când am terminat școala nu știam ce să fac, fotbal sau muzică. Atunci fratele meu mai mare, Armando Nicoară, care e tot odată și impresarul meu, m-a luat și m-a dus la un elev de-a lui taicămiu să învăț să cânt la saxofon. Am reușit să învăț să cânt câteva returnele și atunci fratele meu și-a dorit foarte mult să fac un program alături de tatăl meu, special pentru nunta lui. De atunci pot să spun că viața mea s-a schimbat radical, atunci a început totul pentru mine.

Are o iubita?

Încă nu m-am gândit la un viitor A.N junior, încă mai am timp 😂 Momentan vreau să mă axez pe viața de pe plan profesional, am de gând să scot cât mai multe melodii cu soliștii cu care cânt în prezent.

Un gând pentru cititori!

Vreau să le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine și sper din tot sufletul să nu îi dezamăgesc!!! Le doresc multă sănătate și să auzim numai de bine!