Radio Simplu

Viorel varsă lacrimi amare pentru Vulpița. Ce s-a întâmplat acum cu vedeta Acces Direct de la Antena 1

Viorel a rămas fără Vulpiță, iar acum suspină zi și noapte de dorul celei pe care se pare că n-a apreciat-o la timp. Cum trăiește bărbatul clipele acestea?

Viorel și Vulpița s-au separat
Viorel Stegaru a rămas fără Vulpița lui, iar acum plânge cu lacrimi amare în urma despărțirii de femeia cu care are un copil. Fanii emisiunii Acces Direct consideră mutarea tinerei ca fiind una benefică, acum fiind mai aproape de fiica sa. Cu toate astea, de neînțeles este bărbatul care nu se duce în satul natal pentru a-și acoperi lipsa parentală din ultimele luni. Veronica s-a reîntors le părinții săi de care a stat despărțită aproape 5 ani, în timpul mariajului cu Viorel, iar acum se bucură de micile plăceri ale vieții.

Cu toate că el a fost primul care a cerut divorțul și separarea cât mai urgentă de ea, după ce a aflat că a mințit atunci când a susținut că a fost violată, acum o vrea înapoi. Singurătatea e boală grea pentru moldoveanul care a devenit rapid vedetă tot datorită ei. Acum, susține că o vrea înapoi și că vrea ca femeia pe care o iubește să se întoarcă la imobilul lor din București.

„Trebuie să fie aici”
„Nu-mi place așa singur, trebuie să fie aici. Am dormit singur, nu se poate așa. Sunt ultimul prost, stau așa și mă uit după ea cum a plecat. Te iubesc mult, încă îți simt mirosul. Vreau ca în zilele următoarele să fim din nou o familie unită, vreau să vii înapoi, să vii acasă. Dacă vii înapoi, o să aduc și fata și o să fim o familie. Cum să nu o iubesc, dacă nu o iubeam, nu mai eram aici. Nu știu câte zile mai resist singur aici. Fac orice ca să vină înapoi. Eu cred că o să vină”