Radio Simplu

Radu Vâlcan a rupt tăcerea despre Mădălina Manole. Adevărul despre legătura dintre cei doi

Între regretata artistă Mădălina Manole și Radu Vâlcan a existat o legătură specială, acesta apărând chiar într-unul dintre videoclipurile vedetei.

Radu Vâlcan a rupt tăcerea despre Mădălina Manole
Astfel, Radu Vâlcan și Mădălina Manole s-au cunoscut în anul 2000, la filmările videoclipului ”Când sunt cu tine”. Pe vremea aceea, Radu Vâlcan era manechin, iar Mădălina Manole era căsătorită cu compozitorul Șerban Georgescu. Scenariul videoclipului pe care cei doi l-au filmat a implicat și un sărut care, spuneau martorii, a fost repetat de mai multe ori, ba chiar la cererea regretatei artiste.

La vremea respectivă s-a scris că Radu Vâlcan și Mădălina s-ar fi întâlnit în secret de mai multe ori și că ar fi mai ținut legătura telefonic.

„Mădălina e într-adevăr o femeie frumoasă şi lumea nu poate decât să comenteze. Poate că mi-ar fi plăcut să fie iubita mea dacă nu era măritată. Oricum, chiar dacă aş avea o relaţie cu ea – ascunsă, aşa cum spun bârfitorii -, să fii convins că nu aş recunoaşte. Nu vreau să-i fac probleme în familie”, menționa, la acea vreme, Radu Vâlcan.
”E adevărat că Radu m-a tot sunat după turnarea clipului, însă pentru a afla când va intra acesta pe TV”, spunea și Mădălina Manole. Apoi, Radu Vâlcan a negat vehement orice zvon privind o eventuală idilă între el și Mădălina Manole: „Relația a fost una strict profesională. Astfel de speculații sunt nefondate”.

A murit în ziua în care a împlinit 43 de ani
Mădălina Manole a murir pe data de 14 iulie 2010, chiar în ziua când a împlinit 43 de ani. Artista a fost găsită moartă în locuința ei din strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că aceasta s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic denumit Carbofuran, cunoscut și după numele de Furadan. Decesul a survenit la câteva minute. La vremea aceea, Mădălina Manole era căsătorită cu Petru Mircea, iar din mariajul lor a rezultat un băiețel, pe nume Petru Mircea junior.