Radio Simplu

Victor Slav, despre femeia ideala! Cum trebuie sa arate aleasa lui: “Nu trebuie sa aiba neaparat”

Victor Slav a vorbit in urma cu ceva timp despre cum ar trebui sa arate femeia ideala pentru el.

De când a rămas burlac, Victor Slav este asaltat acum de ”oferte”, însă prezentatorul susține că are câteva principii după care își alege iubitele. El a oferit câteva indicii celor interesate.

Prezentatorul sustine ca aleasa lui nu trebuie sa aiba corp de model sau 1.80, trebuie sa fie inteligenta, haioasa si putin “nebunatica”.

“Pentru mine femeia ideala nu trebuie sa aiba neaparat 1,80 si o silueta de model. Cand te indragostesti te uiti la alte aspecte. Mie imi plac mult femeile inteligente, haioase, energice si, daca se poate, putin “nebune”.

Daca ii plac si activitatile outdoor, ma declar impresionat”, a declarat vedeta Kanal D acum ceva timp.

Prezentatorul de la Kanal D a avut și vremuri mai bune decât cele pe care le trăiește acum, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Victor Slav a fost filmat, în urmă cu mai mult timp, în timp ce dansa ”exploziv” pe o plajă din Mamaia, alături de un amic.

Prezentatorul arată şi se mişcă foarte bine, fanii au rămas fără cuvinte când au văzut postarea lui, deoarece nu l-au mai văzut niciodată într-o asemenea ipostază.

Partener de dans i-a fost un prieten, care a acceptat să danseze ”sincron” alături de Victor, chiar dacă pe alocuri i-a bufnit râsul.