Radio Simplu

Ţi-o mai aminteşti pe Jade din “Clona”? La 38 de ani şi cu 3 copii acasă, actriţa arată fabulos!

GALERIE FOTO (2)

Giovanna Antonelli este una dintre cele mai apreciate actriţe de seriale din Brazilia, dar în memoria publicului de la noi a rămas cu interpretarea rolului “Jade” din “Clona”. Chiar dacă timpul a trecut, actriţa arată incredibil.

Personajul Jade, o tânăra musulmancă crescută în Occident care este obligată să se supuna regulilor stricte ale Islamului după moartea mamei ei, a fascinat milioane de telespectatori.

Pentru telenovela “Clona” (2001-2002), care a înregistrat un succes uriaş în întreaga lume, Giovanna a depus mari eforturi pentru interpretarea autentică a tinerei Jade, practicând dansul din buric şase ore pe zi timp de două luni, întrucât trebuia să facă o serie de coregrafii şi să creeze impresia că este un talent natural acela de a-şi undui corpul asemenea femeilor musulmane.

Atunci când a început să filmeze la ”Clona”, Giovanna era căsătorită cu un bărbat pe care îl cunoștea încă din liceu. Ea a divorțat în 2001, iar în 2002 a început o relație cu Murilo Benicio, partenerul ei din ”Clona”, cel care a interpretat personajele Lucas și Leo. În decebrie 2004, Giovanna a avut un accident de mașină pentru care a dat vina pe paparazzi care o urmăreau pretutindeni. Din fericire, accidentul nu a fost grav, iar la ieșirea din spital, actrița și iubitul ei, Murilo, au ținut o conferință de presă în care au recunoscut că așteptau un copil împreună. Pe 24 mai 2005, Giovanna a născut primul ei copil, un băiat pe nume Pietro. Din fericire, relația cu Murilo Benicio nu a rezistat, cei doi despărțindu-se în 2007.

În prezent, actriţa are o relație cu regizorul Leonardo Nogueira, căruia i-a dăruit două fetițe gemene.

Giovanna Antonelli arată uluitor la 42 de ani

Ceea ce uimeşte la actriţa braziliancă în vârstă de 42 de ani, pe lângă frumuseţea ei păstrată intactă, este forma fizică excelentă în care se prezintă şi energia de care dă dovadă, ştiind să împletească perfect viaţa de familie cu cea profesională.

După “Clona”, Giovanna a jucat în mai multe filme şi în serii TV, dar s-a lansat şi în afaceri.

“Am o clinică specializată în epilare cu laser, în viitorul apropiat vreau să deschid împreună cu actorul Reynaldo Gianecchini şi alţi doi parteneri de afaceri un restaurant cu mâncare organică, am propria mea linie de oje, bijuterii şi ochelari de soare. Am fler de comerciant, dar niciodată nu aş vinde ceva ce nu foloseşte la nimic”.

În ciuda faptului că platourile de filmare o solicită nespus de mult în ultimul timp, Giovanna nu își neglijează rolul de mămică și cel de soție. “În fiecare zi cu durere în suflet îmi las copii acasă și plec la serviciu. Mă doare să mă despart de ei, dar simt și nevoia să muncesc”, susține Giovanna.