Radio Simplu

Iti mai amintesti de Doru Octavian Dumitru? Cum arata acum si cu ce se ocupa!

In anii 90, Doru Octavian Dumitru era regele comediei din Romania! Avea spectacole peste spectacole, aparea la TV si era recunoscut de toti. Reusea sa faca sali intregi de oameni sa rada la unison. De cativa ani insa, nimeni nu mai stie nimic de el.

Anii au trecut iar pe scenele unde el era rege al stand-up-urilor, au urcat altii, mai tineri. Acum, Doru nu mai locuieste in Romania. Desi obtinuse viza inca din ’92, el a decis sa plece abia atunci cand a vazut ca publicul nu mai vine sa-l vada la spectacole, cand a fost practic detronat!

Acum 8 ani s-a mutat cu familia in Canada si mai vine in Romania doar atunci cand are cate un spectacol. La 52 de ani s-a hotarat s-o ia de la capat, in celalalt capat al lumii.

Eu locuiesc în toată lumea. În Canada locuiește familia mea, soția și băiatul. Eu sunt mai mult plecat și chiar și atunci când sunt acasă, parcă nu aș fi. Sunt mereu preocupat cu spectacolele și tot ce ține de carieră

Doru a ramas acelasi, face oamenii sa rada, si se pare ca e multumit de viata de peste hotare pentru ca arata foarte bine!

Doru Octavian Dumitru pare sa fi revenit definitiv in Romania, dupa mai bine de 15 ani de locuit in Canada, unde se mutase cu cea de-a treia sotie a sa si de fiul sau. Actorul e in Romania de cateva luni, si are o sumedenie de spectacole.

Recent, Doru Octavian Dumitru a facut un adevarat spectacol intr-o berarie din Capitala, unde s-au adunat sute de oameni ca sa-l vada in actiune si sa rada ca pe vremuri. Comediantul are un show aparte, la care schimba si tinute, nu doar starneste hohote de ras si ropote de aplauze

Actorul e aproape neschimbat la cei 61 de ani ai sai: Isi mentine greutatea, chipul nu e brazdat de riduri, zambetul nu-i lipseste de pe buze, iar fire albe are doar cateva.

Oamenii s-au inghesuit sa-l vada, la berarie, semn ca le-a fost dor sa rada la spectacolele sale. La finalul programului, Doru Octavian Dumitru a impartit autografe si a facut zeci de poze cu fanii.

Doru Octavian Dumitru a plecat din Romania la inceputul anilor ’90 si s-a stabilit in Canada, in speranta unei vieti mai bune. Comediantul si-a castigat si dreptul de rezidenta. El venea in tara doar in vizita, sau cand avea de onorat spectacole.