Radio Simplu

Va mai amintiti de Gabriela Spanic? Cum arata acum. O recunosti?

GALERIE FOTO (3)

Cu siguranta toata lumea isi aminteste de Gabriela Spanic. Cand ii spui numele te gandesti la telenovele reprezentative in care a jucat: “Uzurpatoarea” sau “Razbunarea”.

Este originara din Venezuela, dar momentan locuieste in Mexic si are o sora geamana, abia reusesti sa le deosebesti. Au jucat in nenumarate roluri impreuna, iar asemanarea izbitoare a reusit sa fie subiectul unor telenovele cunoscute in toata lumea.

A fost extrem de apreciata pentru toate rolurile pe care le-a interpretat si a primit numeroase distinctii si premii pe care le pastreaza intr-o camera speciala din casa sa.

Cariera ei a fost presarata cu bune si cu rele, a fost protagonista multor scandaluri si mereu in atentia presei. A aratat mereu superb, nu avea nicio interventie chirurgicala. Insa acum este de nerecunoscut. A suferit o serie de operatii care i-au schimbat complet aspectul.

Desi neaga toate aceste interventii, chirurgii esteticieni care i-au studiat fotografiile au ajuns la concluzia ca are pometii mariti, buzele, interventie chirurgicala la nivelul sanilor si a posteriorului.

Recent, ea a declarat pentru revista People:

“Make-up artistii spun ca am unul dintre cele mai reusite tipuri de ten. Nu am niciun fel de operatie estetica la nivelul fetei, totul este natural. Lumea se asteapta sa arat ca in prima mea aparitie in “Uzurpatoarea”, insa atunci aveam 24 de ani, iar schimbarile se datoreaza trecerii timpului.”