Radio Simplu

Vânzătorul cântă melodia lui Adele la pian cu o clientă în supermarket

Americanii spun despre supermarketul Costco că este un loc magic. Așa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, mergem la supermarket pentru a cumpăra câteva produse, și plecăm cu jumătate de magazin în plase și jumătate de salariu cheltuit.

Mâncarea este ademenitoare, nu avem niciodată destulă hârtie igienică, să nu mai spunem de toate produsele de frumusețe și îngrijire care atrag femeile așa cum atrag toate prăjiturile bărbații. Niciodată nu refuzăm o sesiune de cumpărături, chiar daca implică produse de casă și mâncare.

Un alt motiv pentru care acest supermarket poate fi considerat extrem de încântător este acest filmuleț postat pe Youtube pe contul hyp3r247 în 2015. Acest filmuleț a strâns peste nouă milioane de vizualizări și face tuturor oamenilor care îl privesc pielea de găină.

Așadar, în acest filmuleț, hyp3r247, sau, mai bine spus, fata din imagini, cântă la pian alături de un vânzător. Cei doi au hotărât să interpreteze melodia lui Adele, “Someone Like You” la două piane diferite și trebuie să recunoaștem că sună incredibil de bine.

Toți clienții magazinului au întors capul atunci când au trecut pe lângă ei și s-au oprit pentru a se bucura de muzica superbă care, pe deasupra, era gratis. Fata spune despre acest moment:

„Nu știi niciodată cu cine te întâlnești în viață. Am intrat în Costco, am auzit un vânzător care cânta o melodie frumoasă și m-am decis să mă alătur lui ca să mă distrez! Mi-a înveselit toată ziua!”

Ceea ce ne impresionează cel mai tare în legătură cu acest filmuleț este faptul că doi străini se pot întâlni și pot produce, împreună, o operă de artă. Cum se poate întâmpla una ca asta? Prin puterea muzicii. Deși cei doi nu se cunosc, abilitatea pe care o au în comun, aceea de a cânta la pian și de a improviza un cântec a generat o prietenie.

Puterea muzicii este mai puternică decât ne imaginăm și chiar mai puternică decât și-au imaginat cei doi pianiști. Până la finalul melodiei, cei doi au reușit deja să strângă un grup de oameni care îi priveau cu multă admirație și care nu își puteau lua ochii de la degetelor lor care curgeau pe clapele pianului.

Într-o parte a magazinului se poate vedea cum un tată dansează cu fiul său, iar oamenii se bucură, în general, de acest moment pe care i l-ea oferit viața, din senin, în timp ce erau la cumpărături într-un supermarket.

La finalul prestației, cei doi au sărbătorit cu zâmbete, cu răsete și au bătut cuba de două ori. Poate că nu au realizat ce aveau să facă la început, dar, după ce au văzut cât de mult succes au avut, au realizat, cu siguranță, că momentul lor a fost extraordinar.

Fata a avut dreptate absolută atunci când a spus că nu se știe niciodată ce se poate întâmpla, pentru că, într-o zi, aceasta a intrat într-un magazin ca un om normal și a ieșit un superstar pe Youtube care a fost privit de milioane de ori.

Frumusețea artei există peste tot în jurul nostru.