Radio Simplu

Număr de acrobație – bărbatul își aruncă partenera în aer legată la ochi

Anny a început pregătirile și antrenamentele la Școala Națională de circ din Montreal la vârsta de 14 ani, determinată să ajungă un acrobat profesionist. În timpul acelei perioade, pe lângă pasiunea pentru acrobație, acesta a învățat să își dezvolte latura artistică prin dans și mișcare scenică.

Aceasta și-a continuat antrenamentele cu antrenorul ei Alexandre Arnaoutov și a dezvoltat o pasiune specială pentru trapezul rusesc. La vârsta de 20 ani s-a alăturat echipei Cirque de Sileil unde zbura alături de un grup de trapeziști.

La scurt timp după ce a ajuns, aceasta l-a cunoscut pe Andrei Kalesnikau și a găsit partenerul perfect. Andrei se pregătea să devină un luptător profesionist de wrestling de la o vârstă foarte fragedă. Având mulți ani de antrenament în spate, acesta a intrat in școala sporturilor olimpice la vârsta de 16 ani.

După doi ani, acesta a decis să părăsească acest sport și și-a îndreptat atenția către prestațiile de acrobație în aer. O dată ce a ajuns la Cirque de Soleil, a cunoscut-o pe Anny, soția și partenera sa, ajungând să creeze un număr de acrobație cu trapez rusesc.

Cei doi formează echipa ThroWings. Având parte de prietenie, încredere, dragoste și determinare, perechea nu s-a oprit și s-a dezvoltat constant, creând și împingând limitele pe cât de mult posibil. Prin momentul lor de la emisiunea „America’s Got Talent”, aceștia au sperat să construiască o poveste unică, bazată pe încredere, forță mentală, dar și dragoste.

Cei doi locuiesc acum în Boston, Massachusetts. Anny este originară din Canada, iar Andrei este din Belarus. Anny a lucrat în trecut cu un alt partener și a avut parte de o căzătură gravă care i-a afectat coloana vertebrală.

Recuperarea a fost dificilă, dar, la scurt timp după, aceasta l-a cunoscut pe Andrei. Fiind topiți unul după celălalt, aceștia s-au decis rapid să formeze o echipă. S-a uitat în ochii ei și a asigurat-o că o va prinde, ceea ce a motivat-o să se întoarcă la acrobația de aer.

În audiția emisiunii, aceștia au prezentat un număr de acrobație destul de periculos în care Andrei era la înălțime și o învărtea și o arunca pe Anny ca și cum are greutatea unui fulg. Partea care a impresionat cel mai tare a fost cea în care Andrei își aruncă partenera în aer în timp ce aceasta este legată la ochi.

Acest număr trebuie să fie foarte important pentru Anny, mai ales că aceasta a trecut printr-un moment destul de dur atunci când a fost scăpată de fostul ei partener. Totuși, soțul și partenerul ei i-a oferit multă încredere, destulă încredere încât să se lase aruncată de el legată la ochi.

Aceștia au ieșit, din păcate, din competiție, în etapa următoare, dar asta nu înseamnă că nu au primit recunoaștere internațională. Perechea este foarte talentată și cei doi își pun viața în pericol de fiecare dată când prezintă un astfel de număr.

Zeci de mii de oameni le-au privit acrobațiile pe rețelele de socializare și aceștia au fost admirați pentru curajul de care au dat dovadă.