Radio Simplu

Vali Vijelie, bătut de soție, pentru că a înșelat-o: „Până la urmă, totul în viaţă e trecător”

Turbulenţe grave în căsnicia lui Vali Vijelie. Cântăreţul a avut parte de un scandal de proporţii din partea soţiei Carmen, după ce ar fi jucat pe teren dublu vreme de mai mulţi ani. Totul s-a întâmplat în urmă cu ceva timp, atunci când Vali Vijelia recunoștea că mai calcă strâmb.

În urmă cu câțiva ani, Vali Vijelie a recunoscut că a călcat strâmb în căsnicia cu Cati, iar infidelitatea l-a costat scump! Vali Vijelie a fost rugat să-şi facă bagajul şi să plece din casa în care locuia cu soţia lui şi cei doi copii ai lor, în momentul în care Cati a descoperit că manelistul nu are ochi numai pentru ea, ci și pentru alte femei.

În cadrul emisiunii „Acces Direct”, în urmă cu câțiva ani, soţia manelistului a povestit că nu a mai suportat ideea că soţul ei nu renunţă la amanta pe care o are, astfel încât, ea a apelat la măsuri drastice. Certurile pe această temă nu au loc pentru prima oară în familia Vijelie. Tot în urmă cu câțiva ani, cântăreţul trecea printr-o situaţia asemănătoare, tot din cauza amantei. La „Acces Direct”, Vali Vijelie a povestit, în urmă cu ceva timp, că soția lui, Cati, i-a spus să-și facă bagajele și chiar l-a bătut!

“Mi-a făcut discuţie în casă, dar asta e viaţa. Până la urmă, totul în viaţă e trecător. N-am apucat să spun nimic că a pus mâna pe ciumag şi m-a bătut”, spunea, în 2011, Vali Vijelie, la “Acces Direct”.

Sursa: Spynews

Loading...