Radio Simplu

Imaginile verii! Președintele Franței, la bustul gol, pe jet ski. Imagini desprinse parcă din James Bond

Imaginile din vacanța cuplului prezidențial al Franței fac din nou furori pe rețelele de socializare. După ce anul trecut, prima doamnă, Brigitte Macron, a fost surprinsă pe jet ski, alături de bodyguardul ei, acum a venit rândul lui Emmanuel Macron.

Președintele Franței și prima doamnă și-au petrecut vacanța de vară,la plajă, în apropiere de Fort Bregançon, iar imaginile cu cei doi s-au viralziat pe internet.

Liderul din Hexagon a fost surprins la bustul gol, pe o ambarcațiune în timp ce soția lui se afla în spatele său și îl ținea în brațe, dar a fost fotografiat și în timp ce se plimba singur pe jet ski. Fotografiile i-au cucerit pe fani, iar acestea apr desprinse din filmele cu James Bond.

Președintele de la Elysee se află într-o formă fizică de invidiat și nu e de mirare căa trage toate privirile.

Recent, el a fost implicat într-un scandal cu președintele Braziliei, la summitul G7, ce a avut loc în Franța. După ce Macron l-a criticat pe Jair Bolsonaro pentru că nu ia suficiente măsuri să stopeze încendiile ce distrug pădurea amazoniană, Bolsonaro l-a atacat pe liderul francez și a jignit-o și pe soția acestuia.