Radio Simplu

Viviana Sposub de la Vorbește Lumea are cel mai frumos decolteu din TV. Cum a ajuns, însă, colegă cu Adela și Cove

GALERIE FOTO (7)

Viviana Sposub este noua ”bucățică” din Observatorul de la Antena 1 adusă la ”Vorbește Lumea” de la Pro TV. Cu zâmbetul cât casa, dar și un decolteu răvășitor, tânăra a pășit cu multă încredere în platoul ce-i va fi casă. Cum a ajuns, însă, aici?

Viviana Sposub de la Vorbește Lumea are cel mai frumos decolteu din TV
Viviana Sposub a luat decizia de a pleca de la Antena 1, unde a prezentat meteo la Observatorul Antena 1, cu câteva luni în urmă, depunându-și recent, însă, demisia. Acum, tânăra poate fi regăsită la ”Vorbește Lumea” alături de Gabriel Coveșanu și Adela Popescu, unde va prezenta tot temperaturile zilei.

Noua prrezență a emisiunii de zi este vlogger, având un canal de Youtube care a adunat 15.000 de abonați, și cochetează cu muzica. Bruneta vine din Botoșani, iar de atunci și-a făcut loc în lumea televiziunii, absolvind Intact Media Academy și Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

”M-am făcut remarcată în televiziune”
În vârstă de 22 de ani, a reușit să se facă remarcată în televiziune, din spusele ei, așa că a fost dorită și chemată în echipa Pro TV.

„Cu multă muncă. M-am făcut remarcată în televiziune, astfel că echipa m-a vrut şi m-a chemat, iar eu cu inima dechisă am acceptat propunerea”, a povestit Viviana, într-un interviu pentru click.ro.

Întrebată despre ea, noua apariție de la ”Vorbește Lumea” a spus: „Am terminat Liceul de Artă, am cântat operă, am făcut şi 12 ani de pian, dar mi-a plăcut mai mult muzica uşoară, am cântat o bună perioadă de timp, însă, de când am venit din Botoşani în Bucureşti, am prezentat Meteo şi acum, cu forţe proaspete, am ajuns în echipa „Vorbeşte lumea”.