Radio Simplu

Vacanta Mare: „Unguru’ Pisti si Ardeleanu”- umor 100% romanesc!

Umor pur, in stilul caracteristic lui Mugur Mihaescu.

Amintirile din copilarie, plimbarile pe dealurile din Sadova, scenele traite in drum spre scoala, dar si scandalurile dintre cele doua femei i-au fost servit drept sursa de inspiratie pentru a da nastere personajului sau.

A mizat pe talentul actoricesc si a castigat potul cel mare.

Nu a fost nici greu, dar nici usor, ne marturiseste acum Mugur. Pentru el, fiecare banut castigat a insemnat multa munca.

Au trecut ani buni si au aparut bani mai seriosi.

Tot din actorie, alaturi de gasca „Vacanta Mare”.

Mugur Mihaescu, Ani Cretu, Radu Pietreanu, Florin Petrescu s-au amuzat copios la filmarile clipului pentru noul sezon al show-ului marca “Vacanta Mare”, ce va incepe la Kanal D pe 29 august si va fi difuzat in fiecare sambata.

Actorii de la Vacanta Mare si-au intrat rapid in rol si a trait la maximum momentele fie ca instrumentist la tambal, DJ, interpret sau, in ceea ce o priveste pe Ani Cretu, dansatoare focoasa.

“In acest videoclip, eu mimez ca as canta la tambal. Daca as fi cantat, as fi fost un pericol social”, a spus amuzat, Florin Petrescu, cel care il interpreteaza pe Axinte.

Intr-o pauza de la filmari pentru videoclip, Mugur Mihaescu si-a manifestat dorinta ca aceasta reintrepretare, intr-o maniera inconfundabila “Vacanta Mare”, sa devina hit-ul verii in Romania.

“Eu voi fi ‘vocalul’ , Radu va fi DJ-ul, Axinte va canta la tambal, toate personajele din noul sezon ‘Vacanta Mare’ vor fi in acest videoclip.

Speram ca aceasta reinterpetare a melodiei “I’m an Albatraoz” sa se auda vara aceasta pe litoral”, a spus amuzat Mugur Mihaescu.