Radio Simplu

Şi-a dat rochia jos pe scenă

Toate show-urile de talente au un lucru foarte important in comun si acela ca exista persoane din toate categoriile sociale ce au ceva uimitor de oferit.

Iar de acesta data ne-a atras atentia Cristina Ramos, una dintre participantele concursului Spania Are Talent.

Abilitatile sale incredibile de a reda toate notele muzicale cu o precizie uimitoare a impresionat o lume intreaga, mai ales dupa ce la jumatetea show-ului acesta a luat o intorsatura brusca.

Şi-a dat rochia jos pe scenă şi i-a lăsat pe toţi muţi de uimire!

Uitati de hainele pe care le imbracati acum. Costumele viitorului nu doar ca isi schimba culoarea dupa starea sufleteasca a celui care le poarta, dar sunt tesute din lemn sau, de ce nu, din mucegai de vin.

Daca nu ne credeti, veniti sa le vedeti cu ochii vostri, suna invitatia celor de la Muzeul National de Istorie, unde incepe expozitia: “Textilele viitorului”.

Dupa timisoreni a venit randul bucurestenilor sa se bucure de o expozitie inedita, asta ca sa nu mai punem la socoteala ca “hainele viitorului” au incantat deja publicul rafinat din Paris sau Barcelona.

Nu are cum sa fie altfel pentru ca e vorba de o calatorie cu totul neobisnuita printre 150 de exponate iesite parca din domeniul sience fiction: gasim, de pilda, si o rochie care purifica aerul sau una brodata cu leduri care reactioneaza la sunet.

Vedeta este insa si un guler special conceput pentru iubitorii sportului pe doua roti. In caz de impact se transforma intr-o casca de protectie.

O luna de zile, de marti pana duminica, au la dispozitie cei care vor sa vada expozitia de la Muzeul National de Istorie.

Cercetatorii de la Universitatea din Michigan ne anunta ca in viitor vom putea cumpara haine create de ei care ne vor monitoriza starea sanatatii si ne vor proteja de virusi.

Inedita uniforma este capabila sa alerteze postul de comanda atunci cand un politist este ranit, anunta Entretaiment and Showbiz.

Profesorul Nicolas Kotov a mentionat ca hainele sunt create prin combinarea a doua fibre, una naturala si alta creata prin nanotehnologie.

„Tehnologia foloseste nanotuburi de carbon, de 50.000 de ori mai subtiri decat firul de par, dar care pot fi de 40.000 de ori mai lungi. Nanotuburile sunt foarte rezistente si conduc caldura si electricitatea”, mai spus Kotov.

Cercetatorul a calculat ca prin schimbarea conductivitatii in prezenta sangelui, hainele inteligente ar putea transmite un semnal catre telefoanele mobile sau alte dispozitiv de comunicatii. Aceeasi tehnologie ar putea fi folosita pentru a monitoriza diverse functii vitale, precum pulsul si presiunea sangvina.