Radio Simplu

Toate cele 4 scaune s-au intors dupa 3 secunde!

Fiecare este înzestrat de la naștere cu anumite talente și abilități. Ca un om să fie mulțumit de viața pe care o trăiește, să se simtă împlinit, e musai ca el să-și cunoască punctele forte. Iar numerologia ne ajută să depistăm cu ușurință calitățile cu care ne-a înzestrat destinul.

Ca să le afli, iată cum să procedezi:

Mai întâi, calculează codul zilei tale de naștere De exemplu, dacă te-ai născut pe data de 7 (indiferent de lună), codul zilei tale de naștere este 7. Iar dacă ai venit pe lume pe 17, această dată trebuie redusă la un număr format dintr-o singură cifră: 17=1+7=8

Așadar, codul este 8 în acest caz.

Iată calitățile speciale care ți-au fost dăruite la naștere în funcție de codul zilei când te-ai născut:

1
Ai calități de lider, capacitate organizatorică de excepție și o voință de invidiat. Ești o sursă inepuizabilă de idei noi. Nu te teme să le pui în practică de una singură, fiindcă vei obține astfel rezultate mult mai bune decât în echipă. Important e să treci la acțiune.

Vei reuși să te impui în orice post de conducere, de la afaceri la armată și chiar în sport. Totuși, nu trebuie să te ocupi de mai multe lucruri deodată, deoarece ești genul de om care poate răzbate doar pe un singur drum, nu pe mai multe concomitent! Ar fi indicat să urmezi un curs de leadership și de autotraining.

2
Abilitățile tale sunt legate de sfera comunicării, a negocierilor și a diplomației. Cuvântul este instrumentul tău cel mai important. Acolo unde trebuie găsită o cale de compromis în problemele divergente, ești practic de neînlocuit. Te pricepi să convingi pe oricine de orice, deci ai șanse mai mari de succes dacă lucrezi în echipă. Înțelegi intuitiv sentimentele și gândurile celor din jur, iar acest lucru stă la baza talentului tău artistic și scriitoricesc. Ți-ar fi util să urmezi un curs pentru a-ți dezvolta talentul oratoric.

3

Capacitățile tale se situează în exclusivitate în domenii legate de creație: literatură, muzică, artă scenică. Știi să le dăruiești bucurie și inspirație celor din jur și îți place enorm să faci acest lucru. În mod cert, poți fi numită sufletul oricărui grup din care faci parte, pentru că ai calitatea de a-i atrage pe cei din jur, de a le dărui energii pozitive.

Ai o imaginație debordantă și ești dispusă să le dăruiești cu generozitate celor din jur ideile tale. Pentru dezvoltarea talentelor pe care le ai, ți-ar fi foarte util să studiezi psihologia creației.

4
Marea ta calitate constă în capacitatea de a munci cu dăruire în orice domeniu. Te caracterizează faptul că nu renunți niciodată la obiectivul propus, în orice situație rămâi un om puternic, drept și de încredere. În plus, știi să găsești calea de a ieși din cele mai încurcate situații fără a apela la ajutorul altora.

Ești capabilă să oferi siguranță atât propriei persoane, cât și celor dragi. Dar uneori acest lucru se obține greu, iar atunci ai nevoie de puțin umor, de mai multă veselie și nonșalanță, pentru a fi în stare să privește viața cu mai multă simplitate.

5

Ești capabilă să evaluezi situația dintr-o privire, iar apoi să te adaptezi la ea și să acționezi în funcție de împrejurări. Ai talentul de a fi întotdeauna în centrul evenimentelor. De aici aspirația spre profesii care au legătură cu publicul (televiziune, modelling, publicitate sau turism).

Ai darul de a percepe viața ca pe un joc palpitant. Ți-ar fi util să citești literatură de aventuri și polițistă, să analizezi subiectele pline de subtilități ale acestor romane, cu atât mai mult cu cât tocmai în domeniul acestui stil literar îți poți valorifica aptitudinile cele mai pregnante.

6

Te evidențiezi prin îndemânare – indiferent că e vorba de lucru de mână, desen, tâmplărie, sculptură sau grădinărit. De asemenea, ești genul care știe să ajute nu cu vorba, ci cu fapta. În plus, ai reale calități de pedagog.

Ca atare, îți sunt accesibile domeniile social și educațional, dar și medicina. Însă talentele tale ies la iveală numai în echipă: de aceea, este absolut necesar să ai grijă ca printre oamenii care îți sunt în jur să domnească înțelegerea. Ești asemenea florii cu care nu se face primăvara dacă este unică. Pentru dezvoltarea talentelor, îți vor fi utile cărțile și cursurile de psihologie aplicată.

7

Ești un cercetător talentat, un om de știință, un experimentator îndrăzneț. Te apuci cu entuziasm de studiul științelor exacte, al religiei, al artelor, al metafizicii sau filosofiei, încercând să pătrunzi esența lucrurilor.

Ai capacitatea de a te autoinstrui în permanență, iar pe lângă mintea flexibilă, te caracterizează o intuiție ieșită din comun și capacitatea de a lua cele mai dificile decizii. Dacă există oameni înzestrați cu capacități extrasenzoriale, cel mai probabil ei aparțin acestei categorii. Îți este pur și simplu indispensabil să te ocupi de domenii spirituale sau extrasenzoriale.

8

Talentele tale – și anume cele de lider, organizatorice, administrative – își vor găsi aplicarea în domeniul finanțelor, al comerțului sau în afaceri. Ești curajoasă, ambițioasă, realistă, capabilă să iei cele mai avantajoase decizii; nu mai vorbim de faptul că te pricepi să faci bani aproape din nimic.

Ce-i drept, de ultimul talent ar fi mai bine să nu profiți prea mult. Pentru dezvoltarea talentelor tale organizatorice, urmează cursuri pe teme de management, dar nu uita să apelezi mereu la măsuri de întărire a sănătății, întrucât tocmai de la tine cere viața cele mai mari eforturi.

9

Ești capabilă să construiești universuri proprii, fie că e vorba de unele reale, familiale, fie de cele virtuale – al internetului, al literaturii, al picturii, al spectacolului sau al modei internaționale. Ai talentul de a face schimbări: îți schimbi cu ușurință locuința, dar și viziunea asupra vieții.

Treci cu nonșalanță prin orice fel de criză pentru că percepi viitorul într-un mod pozitiv, iar orice situație dificilă o transformi în așa măsură, încât chiar ai de câștigat de pe urma ei. Când simți că nu ai suficientă energie, mergi în natură – ea îți va asigura rezervele de forțe de care duci lipsă.