Radio Simplu

Una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi a ajuns, acum, să vândă shaorma. Toată România o știe! Tu o recunoști?!

De la soția lui Ilie Năstase la… shaormereasă. Brigitte Sfăt este hotărâtă să dea lovitura în afaceri. Soția lui Florin Pastramă a deschis un restaurant tip fast-food în zona Fundeni din Capitală, iar din meniu nu lipsesc shaorma, pizza, dar și un preparat adus din Timișoara, orașul unde s-a născut bruneta, pleșcavița din pulpă de vițel.
Muncește cot la cot cu angajații

Recent, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe Brigitte Sfăt la noul „loc de muncă”. Îmbrăcată ca o gospodină, bruneta a muncit cot la cot cu unul dintre angajați. A încasat banii, a șters vitrinele, ba, mai mult, la un moment dat, a și pus un burger pe plita încinsă.

Pasionată de gătit, Brigitte Sfăt nu pare deloc deranjată că, acum, își petrece mare parte din timp într-o shaormerie. Până când afacerea va înflori, soția lui Florin Pastramă pare ferm hotărâtă să vândă la tejghea gustoasele preparate. Acest lucru nu o sperie, ba din contră, îi face plăcere.

În concluzie, în doar câteva luni, Brigitte Sfăt a ajuns, de la soția lui Ilie Năstase la… shaormereasă. Merită, însă, tot respectul. Este de apreciat faptul că vrea să fie pe propriile picioare și are o dorință uriașă de a reuși în domeniul afacerilor.