Radio Simplu

Cel mai mare secret al lui Armin Nicoară a ieșit la iveală! Cu cine se iubea saxofonistul în timp ce avea o relație cu Vlăduța Lupău

GALERIE FOTO (2)

Armin Nicoară este implicat într-un scandal epocal cu Vlăduța Lupău, el fiind socotit ”amantul” cântăreței de muzică populară, căsătorită de ceva timp cu un fotbalist.

Doar că, spre surpriza tuturor, dacă amantlâncul dintre Armin Nicoară și Vlăduța Lupău a ieșit la iveală, se pare că saxofonistul nu era doar cu ea în situația de a se ascunde.

”Din ceea ce știu eu, Armin Nicoară are o iubită, se afișează uneori cu ea, chiar dacă nu recunosc explicit că sunt împreună”, ne-a spus un apropiat de-al lui Armin Nicoară. Mai mult decât atât, chiar dacă nu și-au asumat relația dintre ei, între Armin Nicoară și o altă cântăreață de muzică populară, o blondă superbă, Claudia Puican, se întâmplă ceva…

”Eu știu de mai bine de un an că ar fi împruenă. Adică, să fim serioși, au fost singuri, împruenă, în Insulele Maldive, anul trecut, iar apoi au mers în Laras, în vară, tot doar ei doi. Sunt și imagini care dovedesc că între ei este o apropiere mai mult decât evident, iar în anumite cercuri se știe că Armin și Claudia locuiesc împreună, că sunt într-o relație”, ne-a spus sursa noastră.

Și, culmea, pe contul de socializare al Claudiei Puican, printre zecile de fotografii care par desprinse din din cartea de vizită a unui fotomodel, blonda pozând adeseori în ipostaze de o senzualitate debordantă, s-au strecurat și câteva imagini care par să spună totul despre sentimentele pe care le are față de Armin Nicoară. Mai exact, fotografii însoțite de câte o inimioară când sunt împreună, sau poze cu ea, în condediile de vis petrecute alături de Armin Nicoară prin locuri exotice în care ba pozează aproape goală, ba este fericită din cale afară.