Radio Simplu

Thalia, criticată dur de fani după ce și-a schimbat radical înfățișarea! Cum arată cea mai iubită actriță de telenovela

GALERIE FOTO (2)

Thalia a impartasit pe retelele de socializare cateva fotografii in care apare insotita de sotul ei, Tommy Mottola si copiii ei, Sabrina si Matthew.

Cu toate acestea, imaginile nu au avut impactul dorit. Si asta pentru ca multi dintre admiratorii ei nu s-au putut concentra asupra frumoasei familii ci pe fata umflata a Thaliei.

Imediat a inceput sa se speculeze ca actrita abuzeaza de Botox pentru a ramane tanara si frumoasa la varsta de 46 de ani. „Doamne, ce ti-ai facut la fata? Este forte umflata!”, „Fata ei a fost sparta!” „Arati ingrozitor!”” sunt cateva dintre comentariile fanilor suparati.

Zambetul frumos al mexicancei s-a transformat intr-unul fortat, iar Thalia pare sa-si fi pierdut expresivitatea si frumusetea naturala care i-au adus celebritatea. Pe de alta parte, cei mai loiali admiratori au sarit in apararea vedetei, sustinand ca arata asa din cauza unghiului, luminii sau filtrului folosit pentru editare.

Nu este pentru prima data cand Thalia este atacata pentru aspectul nefiresc. In vara, ea a fost aspru criticata pentru posteriorul ciudat. In trecut s-a zvonit ca si-ar fi scos doua coaste ca sa aiba talia mai subtire.