Radio Simplu

Un pasager face atmosferă în aeroport

Uneori, așteptatul în aeroport poate fi o mare povară pentru fiecare pasager în parte. Întregul proces necesar înaintea îmbarcării într-un avion este copleșitor. În primul rând, trebuie să te asiguri că totul este pregătit pentru zbor, încă de când pleci de acasă.

Bagajul trebuie să aibă o anumită greutate, greutate pe care trebuie să o asiguri și la întoarcere, mai ales dacă urmează să pleci în vacanță și îți dorești să cumperi suveniruri și cadouri pentru toată lumea. Trebuie să te asiguri că ai toate actele în ordine, mai ales dacă există și copii în peisaj.

Apoi, trebuie să te asiguri de faptul că ajungi la aroport cu cel puțin două ore înainte, mai ales în ultima vreme, când sistemele de securizare necesită din ce în ce mai mult control și pe bună dreptate. Apoi, trebuie să te asiguri că totul este în ordine și că faci check in-ul la timp și că găsești poarta unde să te îmbarci.

Ultimul lucru de care ai nevoie este să stai și să aștepți o veșnicie, mai ales în cazul unei întârzieri. Agenții acestei porți de îmbarcare din Jamaica au vrut să facă totul special și au și reușit. Au făcut pe toată lumea care dorea să pună o întrebare să cânte și să danseze înainte de a primi răspunsul.

Oamenii erau foarte entuziasmați să participe, în special unul dintre pasageri care nu a avut nicio ezitare să se dea în spectacol în fața tuturor. Deloc timid, acesta a apucat microfonul din spatele biroului și a cântat hitul din 1996 “No Diggity” de la Blackstreet.

La început, unii dintre pasageri nu au știut cum să reacționeze, dar nu s-au putut abține mai mult de zece secundă să râdă și să participe activ la tot ceea ce se petrecea în fața lor. Dintr-o dată, toată lumea avea o dispoziție minunată!

Oamenii din jur aplaudau, îl încurajau și i se alăturau în mini spectacolul care a avut un efect mult dorit, acela de a relaxa într-o situație care poate crea anxietate pentru multe persoane. Mai mult, bărbatul era foarte atent să îi implice pe cei din jur, inclusiv pe agentele de îmbarcare.

Un alt pasager, numit Mike Vadala, a înregistrat prestația maiestuoasă și a postat-o pe pagina lui de Facebook, devenid rapid virală. Până la urmă, cine nu ar vrea să ia parte la un asemenea moment? Acesta este exemplul perfect că umorul poate ajuta în aproape orice situație!

Un amănunt atât de simplu a schimbat totul pentru acei călători, motiv pentru care ar trebui să ne gândim mai des la atitudinea noastră din anumite situații tensionate. Poate că primul gând este să ne enervăm, dar nu există și alt mod de a reacționa?

Un simplu gând poate schimba totul și ne poate face ziua mai frumoasă. De ce să fim supărați și încruntați, când putem să găsim un moment de umor care să ne destindă și, mai mult, să creeze o amintire extrem de plăcută, așa cum li s-a întâmplat și oamenilor din imagine.

Oricare ar fi fost problema, sunt convinsă că pasagerii i-au fost recunoscători bărbatului!