Radio Simplu

Copilul face un tort cu mama sa, iar bucuria lui este molipsitoare

Atunci când vine vorba despre a ne învăța copiii să gătească, este indicat să începem de la o vârstă fragedă. Micuțul Roman are doar doi ani, dar mama lui se asigură că acesta știe cum să se descurce în bucătărie. Roman filmează cu ajutorul mamei sale modul în care se poate face un tort.

Atitudinea acestuia și bucuria care se citește foarte ușor pe față vă vor face, fără doar și poate, ziua mai frumoasă și poftă de tort. Doar uitați-vă la el! Acesta știe cum se numesc ingredientele și care este procesul, iar modul în care conduce lucrurile în bucătărie ne fac să râdem cu gura până la urechi.

În imagini, acest copilaș drăguț din South Bend, Indiana, poartă un șorț care i se potrivește de minune, fără nimic pe dedesubt, ceea ce este de bun simț dacă ne gândim cât de mult se poate murdări un copil de vârsta lui. Roman este un profesionist și încearcă să nu facă prea mare deranj.

Roman îi cere mamei sale ingredientele de care are nevoie, asemenea unui chirurg care îi cere asistentei ustensilele necesare unei operații, iar mama sa se supune tăcută, lăsându-l pe el să fie gazda principală a emisiunii de gătit imaginare.

Roman este extrem de articulat, dar sună ca un copil de doi ani care știe foarte multe cuvinte. Momentele în care acesta face o pauză în vorbire pentru a se uita în cameră sunt absolut adorabile! Mama lui Roman a postat filmulețul cu descrierea: fiul meu de doi ani, Roman, face primul lui tort în bucătăria noastră!

Imaginile au fost vizionate de peste cincizeci de mii de ori, tocmai pentru că Roman este extrem de simpatic și nu se rușinează deloc în fața camerei. Ca toți marii bucătari, Roman trebuie să și guste puțin din preaparat, asigurându-se că nu mai are nevoie de nimic.

Nici adulții nu se pot abține să guste din tort atunci când îl prepară, așa că de ce ar face-o un copil de doar doi ani? În momentul în care aluatul este gata, nu avem cum să nu gustăm puțin din el și să nu curățăm vasul și spatula până nu mai rămâne niciun strop.

Tocmai atunci când ne imaginăm că lucrurile nu pot ajunge mai drăguțe decât sunt, stați să vedeți ce face atunci când tortul a fost scos din cuptor și trebuie decorat! Acesta folosește fără nicio problemă toate bombonelele pentru decorat, acoperind întreg tortul de dulciuri colorate.

Acesta exclamă la finalul imaginilor: este atât de perfect!, și noi nu putem să nu fim de acord cu el! După ce gustă din produsul final, acesta exclamă YUMMY și parcă, dintr-o dată, simțim nevoia urgentă de a mânca cel puțin o felie de tort!

Una dintre persoanele care a văzut filmulețul în mediul online a spus: „acesta este un copil de doi ani care face un tort! Eu nici nu sunt capabil să fac supă la plic!”

Poate că Roman va ajunge un mare bucătar și, într-o zi, chiar va avea propria sa emisiune culinară!