Radio Simplu

Băiețelul este păcălit de fratele mai mare să muște dintr-o ceapă

Legătura dintre frați, indiferent dacă vorbim despre băieți sau fete, este una care nu poate fi ruptă cu ușurință. Cei mai mulți frați rămân cu cele mai frumoase amintiri din vremea copilăriei, din vremea când își petreceau fiecare zi împreună și când își terorizau părinții cu năzbâtiile lor.

De câte ori nu ni s-a întâmplat și nouă să avem o idee genială prin care să ne putem păcăli frații sau surorile mai mici? Sau, în cazurile mai triste, de câte ori nu ni s-a întâmplat să nu fim păcăliți de frații mai mari? Aceștia aveau, în anumite situații, niște idei pur și simplu geniale.

Chiar și ca adulți, în timp ce poate multe dintre aceste persoane au deja propriile familii, își amintesc cu nostalgie de aceste momente, de reacția părinților și, bineînțeles, de pedeapsa de după. Chiar dacă televizorul era interzis pentru o perioadă lungă de timp, totul merita fără doar și poate.

Acesta a fost cazul și acestui băiat care și-a păcălit fratele mai mic să muște dintr-o ceapă crudă și i-a și filmat reacția! Totuși, ceea ce nu a realizat acesta este că totul s-a întors împortiva lui. Nu doar că frățiorul nu a refuzat să guste din ceapă, dar a mușcat cu multă încredere și a continuat să mănânce din ea ca și cum era vorba despre un măr.

Imaginile încep cu fratele mai mare care îl întreabă pe micuț dacă vrea să guste din ceapa curățată pe care o ținea în mână. Micuțul răspunde într-un mod afirmativ și ia ceapa în mână ca și cum nu ar fi nimic ciudat la mijloc.

Farsorul îi spune băiețelului să ne arate cum mușcă din ceapă, iar acesta cere să vadă camera de filmat. Profitând de ocazie, fratele mai mare spune că îi va arăta camera dacă va mușca din ceapă. Fără nicio remușcare, micuțul se supune și nu schițează niciun fel de gest care ar trăda gustul puternic al cepei.

Fratele mai mare începe instantaneu să râdă, nelăsând să se vadă, la rândul lui, niciun fel de remușcare pentru ideea lui amuzantă. Apoi, îl întreabă pe micuț dacă a fost o bucată bună și dacă i-a plăcut ceea ce a mâncat, iar acesta dă afirmativ din cap.

Micuțul își cere premiul, cere să vadă camera, știind că a îndeplinit toate condițiile cerute, dar fratele mai mare, profită de curiozitatea acestuia și îi cere să mai muște încă o dată din ceapă, ceea ce se și întâmplă.

Cel mai probabil, fratele mai mare nu se aștepta niciodată ca băiețelul să fie atât de determinat să primească aparatul încât să muște din acea ceapă și să nu aibă nicio reacție, așa că putem spune că lui i s-a făcut, de fapt, o farsă.

Imaginile au fost postate în mediul online, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Micuțul este extrem de adorabil și a câștigat inimile tuturor prin atitudinea sa relaxată. Cine știe? Poate că acea ceapă era specială și nu știm noi ce mânca, de fapt.

Oricare ar fi situația, mii de oameni i-au privit pe cei doi frați!