Radio Simplu

Juratul îl respinge, dar își schimbă părerea după ce vede bărbatul levitând

Concurentul Special Head a avut unul dintre cele mai memorabile numere din timpul audițiilor concursului de talente din sezonul anului 2013. Acesta a reușit să prezinte un număr de iluzionism prin care întregul lui trup părea ca și cum levita, petrecând o perioadă enervant de lungă meditând într-un mod la fel de enervant înainte.

Acesta a ajuns mai departe, însă, unde a reușit să impresioneze juriul din nou. De data aceasta, a reușit să leviteze deasupra unor flăcări.

Membri juriului au fost impresionați și nu au fost singurii. Deși au existat critici care au fost foarte sceptici, spunând că se preface a fi un guru, dar, până la urmă, levitarea adevărată nu este posibilă și toată lumea știe că este doar un truc greu de îndeplinit.

Totuși, atunci când un bărbat caucazian a intrat pe scena concursului, purtând roba unui călugăr, cu capul ras, tânând în mână un baston, atât membri juriului, cât și publicul nu știau ce să creadă despre el.

Nu aveau idee ce urma să facă atunci când a început să facă incantații , dar au rămas cu gura căscată atunci când au văzut ceea ce a urmat. Numele lui este Danny Wolverton, dar preferă să își folosească numele de scenă, Special Head.

Special Head este un artist stradal care e încântat oamenii prin puterile lui ciudate și speciale. Înarmat cu bastonul lui, acesta a efectuat un număr de levitare în fața tuturor pentru a uimi oamenii de pe stradă, dar, într-o zi, a decis să aducă talentul pe scena emisiunii “America’s Got Talent”.

Atunci când acesta a intrat pe scenă, s-a așezat pe covorul lui și a intrat în starea de meditație, yoga și a început să cânte un fel de incantație, a devenit prea enervant pentru juratul Howard Stern. Din momentul în care l-a auzit meditând cu voce tare mai mult de zece secunde, acesta a apăsat pe X.

Chiar și așa, acesta nu s-a demoralizat, continuând să mediteze într-un stil aparte, ignorând privirile derutante ale mulțimii și juraților. Imediat după ce meditația s-a încheiat, toată lumea a fost răsplătită cu momentul de levitație, fiind clar că trupul era deasupra pământului.

Pentru câteva secunde a rezistat în aer, iar jurata Heidi Klum se chinuia să vadă ceea ce ar fi putut să îl susțină. Așadar, toată lumea a rămas cu gura căscată și nimeni nu a înțeles exact cum i-a reușit exact acest număr care sfidează gravitația.

După asta, Howard a spus: „am fost enervat de tine. Am vrut să te închid într-un spital de nebuni. Și apoi, ai reușit acest truc special, Special Head. Îmi voi lua X-ul înapoi pentru că îmi place pe bune ce ai făcut și nu am mai făcut asta până acum! prima dată!”

Heidi a exclamat: „Este extraordinar! Stau aici, mă uit și mă întreb oare cum a făcut asta?”

Mel B a adăugat: „Știi, mă bucur foarte tare că nu am apăsat pe butonul de respingere pentru că ceea ce am văzut a fost de pe altă lume!”

Howie a continuat: „Tocmai am văzut ceva ce n-am mai văzut niciodată și aș mai vrea să văd.”

Loading...