Radio Simplu

Un mire emoționat îi cântă soției în timp ce merge spre altar

Nunțile din ziua de azi, așa cum vedem destul de des pe rețelele de socializare, au mereu câte un element care le face unice. Fie că unul dintre cei doi dansează pentru celălalt, fie că țin un discurs sub forma unui muzical, lucrurile se schimbă constant.

În ceea ce privește nunțile americane, tradiția cere ca mireasa să fie condusă la altar de tatăl ei, de obicei, pe o melodie clasică, marșul nunții, dar, din ce în ce mai mulți oameni s-au decis să facă ceva diferit și din acest punct de vedere.

De exemplu, unele mirese merg spre altar pe o melodie romantică mai modernă. Mirele din aceste imagini s-a decis că poate să îi ofere viitoarei soții o opțiune specială – să meargă spre altar pe o melodie pe care să o cânte chiar el. Filmulețul a ajuns viral și are peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube.

Având un microfon în față, Niall Donnelly cântă melodia “This I Promise You”, a trupei ‘N Sync în timp ce o trupă îl acompaniază cu diferite instrumente. Acest cântec a fost extrem de popular la sfârșitul anilor 90, iar Niall chiar a reușit să îi ofere o variantă specială.

Pe măsură ce bărbatul interpretează melodia, preotul, domnișoarele de onoare și toți ceilalți invitați intră în biserică. Acesta pare emoționat, dar continuă să cânte. Vocea lui este puternică și minunată! Pe la jumătatea filmulețului, Niall se oprește, dar o altă interpretă continuă să le cânte melodia preferată.

În același timp, viitoarea lui soție, Jill, merge spre altar însoțită de tatăl ei, așa cum cere tradiția. Aceasta arată minunat! Cei doi se privesc și par încântați, emoționați, dar fericiți. În momentul în care cei doi stau la altar și se țin de mână, Niall începe din nou să cânte.

Între toate sentimentele și emoțiile prin care trece, acesta se încurcă puțin atunci când cântă melodia “My darling”, dar trece peste moment râzând, iar soția sa la fel. Prietenii și familia lor zâmbesc și aplaudă cu drag atunci când melodia s-a terminat, iar Niall îi dă soției un pupic pe obraz.

Totuși, partea cea mai frumoasă a acestor imagini constă în faptul că putem vedea foarte bine care sunt emoțiile celor doi miri, trădate de trăsăturile feței. Ce poate fi mai frumos decât să primești un dar de nuntă de la soțul tău, chiar înainte ca aceasta să înceapă?

În prezent, oamenii uită că nunțile sunt menite să fie destinate doar mirilor. Ni se întâmplă des să ne pierdem în detalii, să avem impresia că nunta trebuie să fie pe placul invitaților. Chiar dacă unul dintre scopuri este ca lumea să se simtă bine, este important ca mirii să fie relaxați și să se poată bucura de ziua lor specială.

Acesta este sentimentul pe care Niall și soția sa, Jill, l-au lăsat atunci când cei peste 11 milioane de oameni le-au privit momentul special. Cei doi tineri s-au bucurat ce dragostea lor și au tranfosrmat tradițiile în așa fel încât să se simtă ei confortabil și fericiți.