Radio Simplu

Surorile își doreau să danseze, dar mișcările fratelui lor au furat toată atenția

Frații mai mici au multe roluri în familie, dar și datorii față de surorile mai mari. Este rolul lor să fie cei mai comici, și să găsească o situație amuzantă din tot ceea ce fac frații și surorile mai mari. Dacă una dintre surori este la telefon cu băiatul de care este îndrăgostită? Atunci trebuie să faci ceva în jurul ei care s-o rușineze.

Surorile tale au o discuție serioasă despre viață? Atunci trebuie să facă ceva care să spargă seriozitatea, cum ar fi bancurile. Frații mai mici, în special cei care au doar surori mai mari sunt clovnii familiei pentru că sunt mai răsfățați.

Acesta este și cazul surorilor din imagini. Fratele lor mai mic le pregătește ceva de la început. A venit, a văzut, a cucerit! Este un băiat extrem de comic și, probabil, așa va rămâne și atunci când va crește. Cele două surori se pregăteau pentru o audiție de majorete, așa că erau destul de presate să exerseze cât de mult posibil.

Au repetat împreună, de dimineața până seara, pentru a avea o performanță cât mai bună și pentru a intra în echipa de majorete. După atât de multe ore de repetiții, acestea au vrut să îi arate mamei lor care este rezultatul și dansul final. În plus, surorile au rugat-o pe mama lor să le înregistreze pentru a-și urmări progresul, dar și greșelile.

Ca orice părinte mândru, mama lor a acceptat imediat propunerea fetelor și a început să le filmeze pe surorile majorete, dar nu se astepta niciodată ca toți cei trei copii să îi ofere un asemenea spectacol.

În timp ce fetele abordau serios situația, fratele cel mic a intrat în cadru și a furat toată atenția. Bineînțeles, mama a ales să nu spună nimic, pentru că nu voia să le deranjeze pe fete și toată situația era, pur și simplu, prea amuzantă.

Cele două surori adoptă poziția de început a dansului și se folosesc de pampoane strălucitoare. Chiar dacă fetelor le iese dansul, tot fratele lor iese mai tare în evidență, mai ales că mișcările lui sunt extrem de diferite. Îți menține rolul de dansator și nu sfiește deloc de camera de filmat a mamei. Nu face doar o mișcare, ci se implică până la capăt.

În timp ce surorile nu sunt impresionate de implicarea fratelui lor, mama de-abia se abține să pufnească în râs.

Imaginile cu cei trei au primit peste jumătate de milion de vizualizări, iar oamenii care au un frate mai mic știu exact că astfel de situații se întâmplă destul de des. Până la ură, astfel de momente sunt cele care rămân cele mai frumoase amintiri de care își vor aminti cu bucurie toată viața.

Legăturile dintre frați sunt mai puternice decât ne putem imagina vreodată și chiar dacă atunci când suntem mici avem impresia că ne calcă pe nervi în fiecare secundă, la maturitate suntem capabili să apreciem aceste momente frumoase din copilărie.

Cel mai probabil, acesta va fi și cazul acestor două surori care, de altfel, vor avea mereu o înregistrare cu fratele lor amuzant.