Radio Simplu

Fetița cântă melodia preferată în timp ce dansează pe tocurile mamei și internetul o adoră

GALERIE FOTO (2)

Care a fost activitatea ta preferată atunci când erai mic? Să colorezi? Să pictezi? Să te plimbi cu bicicleta? Există multe lucruri pe care le-am făcut ca și copil pe care acum nu le mai facem. Unii oameni își privesc hobbie-urile cu foarte multă seriozitate și le transformă într-un loc de muncă serios care necesită dedicare, lăsând în urmă un sentiment de împlinire.

Alții continuă să își mențină hobbie-urile fără să le ducă la un nivel profesional. Oare această fetiță din imagini ce va face? Pare că a fost născută pentru scenă! Aceasta adoră să danseze, adoră să își miște picioarele pe ritmul muzicii preferate și nici nu e timidă!

Pe măsură ce mama ei o înregistrează, aceasta scoate la suprafață toate mișcările pe care le deține și este extrem de drăguță! La început, o putem auzi pe fetiță cântând versurile melodiei cunoscute a lui Taylor Swift, “Shake it Off”. Versurile acestei melodii ne-au prins foarte repede, așa că nu este de mirare că a fost un hit!

Micuța este îmbrăcată într-o rochie gri, iar părul îi este prins într-un coc, la spate. Ceea ce atrage atenția, aproape imediat, este perechea de pantofi cu toc pe care îi poartă. Aceștia sunt, cu siguranță, cu câteva numere mai mari și sunt din dulapul mamei – bineînțeles. Fetița reușește să își mențină echilibrul mai bine decât unele femei în toată firea pe acele tocuri!

Cineva din casă o înregistrează, iar micuța este adorabilă! Încearcă să țină pasul cu Taylor Swift, știe unele versuri, pe altele le inventează pe loc, dar, pentru ea, totul are logică! Totuși, aceasta știe versurile refrenului pe de rost și nu are nicio problemă în a cânta tare și clar, continuând să stea pe tocurile mamei.

Cel mai probabil, toată familia fetiței i-a urmărit prestația cu un mare zâmbet pe față! Acesta este atât de fericită și de sinceră, încât este o încântare să fie văzută de o lume întreagă. Trenuie să recunoaștem că aceasta este o stea în devenire!

Mulți dintre noi nu am avut norocul de a fi filmați atunci când făceam astfel de lucruri în perioada copilăriei. Cu ajutorul tehnologiei din ziua de azi, părinții au ocazia de a-și transforma copiii în vedete peste noapte, cu un singur click. Fetița a strâns mai mult de 5000 de vizualizări în mai puțin de două săptămâni, iar internauții s-au simțit inundați de drăgălășenia fetiței.

Copiii sunt cei mai drăguți la aceste vârste și adorăm să îi vedem încercând să descopere lumea, să-și descopere talentele, dorințele, idelaurile. Tocmai de aceea, este important să îi lăsăm să facă tot ce își doresc și să nu le îngrădim aria de cunoaștere, atât timp cât sunt în siguranță.

În plus, copiii ne dau o lecție despre viață. Aceștia o trăiesc din plin, sunt mereu veseli și se bucură de cele mai mici detalii, cum ar fi o melodie, un animal de companie și, mai ales, de prezența celor din jur. Dacă am păstra de la ei acest tip de comportament, cel mai probabil că am fi mult mai fericiți.