Radio Simplu

Un magician oprește un cuplu pe stradă. La ultimul truc, femeia plânge de fericire

În zilele noastre, ai nevoie de multe timp și efort pentru a orchestra o cerere în căsătorie creativă și dulce, surprinzătoare și neașteptată. Totuși, un bărbat pe nume Kevin a fost capabil să facă asta în cel mai tare mod posibil – și putem aprecia asta.

Într-un clip încărcat pe YouTube apar Kevin și iubita sa, Alyssa. Cei doi au fost de acord să participe la un spectacol de magie pe stradă, efectuat de ceea ce părea un artist de stradă normal. Magicianul a pus câteva întrebări despre cei doi ca pereche și despre ei separat, apoi au dezvăluit că de-abia au ajuns în Las Vegas, Nevada pentru o vacanță și că au fost împreună de trei ani și jumătate.

Apoi, magicianul a întrebat-o pe Alyssa să țină un pachețel gol în buzunarul de la spate. Îl ține cu susul în jos pentru a dovedi că nu există absolut nimic în acel pachețel cu excepția unui lanț de argint destul de mic. Alyssa pune obiectul în buzunarul de la spate, așa cum i s-a cerut, și spectacolul continuă.

Magicianul execută câteva trucuri cu cărțile de jos impresionante înainte să treacă mai departe la un alt truc care implică un inel de argint ieftin, legat cu o fundă. O întreabă pe Alyssa dacă iubitul ei, Kevin ește soțul ei și aceștia dau un răspuns negativ, iar magicianul îi spune în glumă că ar fi cazul să facă și acest pas.

La finalul spectacolului, magicianul o roagă pe Alyssa să scoată pachețelul din buzunarul de la spate, indicând faptul că un inel de argint adevărat ar fi putut cumva să ajungă acolo, ca prin magie. Atunci când scoate pachețelul, Alyssa găsește un inel cu diamant adevărat în acesta. Imediat ce s-a întâmplat asta, Kevin s-a pus într-un genunchi și a pus marea întrebare.
Atunci când a realizat că tocmai a fost cerută în căsătorie în cel mai magic mod, Alyssa a început să plângă de fericire, înainte să răspundă cu un mare da!

Nimic nu este mai important ca dragostea adevărată, pentru că atunci când te simți iubit și iubești, poți muta munții din loc! Acesta a fost și cazul lui Kevin care și-a dorit să facă ceva cu adevărat special și să îi ofere iubitei sale nu doar o cerere în căsătorie pe care nu o va uita niciodată, ci o cerere în căsătorie care a fost vizionată de peste un milion de ori pe Youtube.
Uneori, unele dintre cele mai bune momente din viețile noastre se petrec atunci când ne așteptăm mai puțin, așa cum s-a întâmplat și în cazul Alyssei, iar fericirea acesteia ajunge mai departe de limita ecranului. Atunci când ne putem bucura de fericirea altcuiva, înseamnă că suntem oameni curați care vor avea mereu parte de același lucru.

Cererile în căsătorie spectaculoase sunt destul de populare în ultima vreme, iar unii dintre bărbați se dau peste cap să facă în așa fel încât să îi ofere iubitei un astfel de moment, în condițiile în care acestea își doresc asta.