Radio Simplu

O profesoară de 60 de ani le-a dat clasă tinerilor cu mișcările sale de hip-hop!

O profesoară de 60 de ani le-a dat clasă tinerilor cu mișcările sale de hip-hop! Femeia a făcut furori la un concurs de dans

Poate că sună ca un clișeu, dar este adevărat – vârsta este doar un număr. Tot ce trebuie să faci este să o privești pe această dansatoare de peste 60 de ani. Profesoara Shirley Clements chiar a oferit o lecție de viață tuturor celor care au privit-o.

În 2015, Shirley se pregătea să se pensioneze. Fusese profesoară timp de mulți ani și își iubea la nebunie meseria, dar, din păcate, venise vremea să treacă peste această etapă a vieții ei.

Nu avea de gând să irosească niciun minut fiind melancolică! În schimb, a decis să se alăture studenților ei într-o rutină de hip-hop pentru o competiție anuală pe care a lansat-o chiar ea cu 19 ani în urmă.

Imaginile care au rezultat din această decizie vor face mulți oameni să uite de frica îmbătrânirii și vor pune vârsta într-o altă perspectivă.

Oamenii care petrec mult timp ce rețelele de socializareau văzut, probabil, multe imagini cu oameni de vîrtsa a treia care își trăiesc viața la o intensitate mai mare decât tinerii. Dansul este un lucru comun pe care aceștia îl fac, iar performanța lui Shirley, din perioada când aceasta avea 60 de ani, este una dintre cele mai bune.

Atunci când melodia lui Bruno Mars “Uptown Funk” s-a auzit în boxe, dansatorii mai tineri și-au făcut apariția pe scenă și s-au așezat la locurile lor înainte ca Shirley să își facă intrarea. Ce s-a întâmplat în momentele următoare a lădat, practiv, pe toată lumea cu gura căscată.

Femeia nu a făcut o treabă bună doar pentru o persoană de vârsta ei, a reușit să facă fiecare mișcare cu aceeași precizie ca și partenerii de trupă mai tineri. Până la urmă, ea este cea care i-a învățat tot ceea ce știu. În mod evident, mulțimea a luat-o razna.

După un minut din dans, fetele au făcut loc pe scenă băieților, dar profesoara lor preferată a rămas pe scenă alături de ei și nu a dezamăgit. Apoi, 20 de secunde mai târziu, a făcut ceva ce oamenii normali de peste 60 de ani nu pot face.

Această femeie incredibilă a stat în mâini! Sunt persoane de 20 de ani care nu pot face asta! Trebuie să recunoaștem că este o legendă!

Așa a reușit profesoara să pună punct unei cariere strălucite, printr-un eveniment și mai fericit! Studenții, la finalul dansului, au îmbrățișat-o cu drag și i-au oferit creditele pe care le merită. Atunci când veți urmări imaginile, nu veți fi dezamăgiți.

Am știut mereu că este important să facem mult sport în tinerețe, iar asta se poate vedea și în cazul lui Sherley care a avut mereu un stil de viață sănătos și activ. Imaginile în care femeia a dansat au ajuns rapid virale, iar profesoara a fost invitată și la emisunea lui Ellen DeGeneres, mai ales că lui Ellen îi place foarte mult să danseze.

Exemplul pe care ni-l oferă Shirley este unul demn de urmat. Toată lumea ar trebui să lungească perioada de activitate, nu să se lase doborâți de prejudecățile societății.