Radio Simplu

Acești tineri căsătoriți s-au hotărât că un dans lent clasic este prea plictisitor pentru nunta lor

Acești tineri căsătoriți s-au hotărât că un dans lent clasic este prea plictisitor pentru nunta lor, așa că au încins sala cu o coregrafie epică! Toți prietenii lor au participat

Ziua nunții se presupune că este una dintre cele mai speciale zile din viața cuiva. Este ziua în care două suflete devin oficial unul și își celebrează uniunea cu cei mai apropiați prieteni și cu familia. Sunt câteva cazuri în care chiar mirii sunt cei care vor să ofere o surpriză invitaților, făcându-i să sară din scaunele lor, și să aplauze și să râdă cu gura până la urechi.

Pentru a face această zi cu totul specială, această mireasă și mirele ei au hotărât să își surpriză invitații cu un dans la fel de special ca ziua lor. Imaginile ne demonstrează că cei doi îndrăgostiți sunt plini de energie și că își pun picioarele la muncă.

Totul începe cu un dans lent, am putea spune chiar o melodie clasică, dar, dintr-o dată, muzica se întrerupe și un val de melodii energice și ritmate își face apariția. Atmosfera este electrică și întreaga sală este învăluită în voie bună!

Acesta este momentul extrem de simpatic în care mireasa și soțul ei le arată invitaților despre ce este vorba într-o căsnicie: aceștia demonstrează cât de buni sunt unul pentru celălalt, în timp ce își arată mișcările sincronizate. O mireasă visează la nunta ei încă de când era mică. Visează la bărbatul vieții ei, la petrecere, la culori, la flori, la tot ce ține de nuntă în general. Mirele, în schimb, își dorește, probabil, mai mult să se distreze. Tocmai de aceea, acest cuplu a decis să facă o combinație între cele două concepte.

Simbolistica primului dans este începutul unei vieți împreună. Aceștia încep cu dragoste și distracție pentru a-și marca uniunea. De cele mai multe ori este un dans lent, dar, din când în când, mai există și cupluri care surprind pe toată lumea cu o surpriză.

După o zi lungă și obositoare, cuplul ajunge la petrecere și poate, în sfârșit, să se relaxeze și să dea startul unei petreceri adevărate. Asta au făcut și cei doi miri care s-au folosit de toți prietenii adevărați, cavalerii și domnișoarele de onoare pentru a prezenta această coregrafie extrem de distractivă. Un astfel de început de căsnicie nu sună rău deloc, nu-i așa?

La început, mireasa împreună cu domnișoarele ei de onoare au dansat separat de mire și de cavalerii lui. Fiecare melodie avea o coregrafie specială, plină de elemente amuzante și de recuzită.

Către finalul dansului, cele două tabere s-au unit și toată lumea a dansat la unison, făcând un mare spectacol cu ochelari în culori neon care ieșeau în evidență. Voia bună și dragostea se putea simți în aer, chiar dacă peste un milion de oameni au privit acest dans prin ecranul unui calculator, pe un canal de Youtube.

Chiar dacă suntem despărțiți de bariera unui ecran, am minți dacă am spune că nu ne bucurăm de astfel de momente emoționante, mai ales dacă sunt legate de un cuplu tineri de îndrăgostiți.