Radio Simplu

Un hoţ din Suceava a găsit un bilet câștigător la pariuri într-un portofel furat. Nu se aștepta la ce a urmat:

Un hoţ din Suceava care a furat portofelul unui bărbat și a găsit în interior un bilet câștigător la pariuri a fost arestat după ce a mers la o agenție ca să ridice banii, relatază Monitorul de Suceava.

Totul a început pe 9 ianuarie, într-un bar din localitatea Frătăuții Vechi. Hoțul a observat un tânăr care își lăsase geaca pe spătarul scaunului și, într-un moment de neatenție, i-a sustras portofelul din buzunar.

În portofel, victima avea mai multe acte, 400 de euro și 630 de lei. De asemenea, în portofel mai era şi un bilet la pariuri sportive, care s-a dovedit câştigător.

A doua zi, tânărul a reclamat furtul la poliție. Pentru că numărul suspecţilor era destul de mare, poliţiştii s-au gândit că poate hoţul a avut proasta inspiraţie să meargă la sediul casei de pariuri şi să revendice premiul de 666 de lei.Astfel că după ce au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere, polițiștii au constatat că suma de 666 de lei a fost ridicată de un localnic.

Hoțul le-a spus polițiștilor că a aruncat portofelul în apropierea barului și a ascuns banii sub tribuna stadionului din localitate. Tânărul în vârstă de 18 ani este cercetat acum pentru furt.