Radio Simplu

Un bebeluș surd aude pentru prima dată vocea mamei

Charly a venit pe lume în august 2017, iar medicii le-au spus părinţilor că fiica lor nu aude.

Christy Keane şi soţul ei au reuşit să strângă bani şi să-i cumpere fetiţei un aparat auditiv, scrie Bored Panda.

Momentul în care micuței Charly i se montează aparatul auditiv a fost filmat.

Nimic nu este mai preţios decât emoţiile pe care le citim pe chipul copilului nostru atunci când îi declarăm dragostea necondiţionată. De la un zâmbet la o lacrimă nu este decât un pas, iar puiul nostru va trăi intens acest moment cu o încărcătură emoţională extraordinară.

Christy Keane a împărtăşit în mediul virtual un videoclip în care apare împreună cu fiica ei de 2 luni, Charlotte, într-un moment cu totul special.

Micuţa poartă acum aparate auditive ca urmare a faptului că nu aude deloc în mod natural. Reacţia micuţei atunci când aude pentru prima dată glasul mamei este adorabilă.

Fetiţa este vizibil emoţionată de chipul mamei, dar şi de vocea ei caldă care îi spune că o iubeşte nespus. Charlotte trece ca prin farmec de la un zâmbet larg la câteva lacrimi de fericire, fapt ce o emoţionează la rându-i pe fericita mamă.

Datorită aparatelor auditive pe care le poartă, mama poate comunica extrem de uşor cu fiica ei şi îi poate împărtăşi toată dragostea ei.

Charlotte s-a născut cu grave probleme de auz, iar acesta este răspunsul ei la aparatele auditive care i-au fost montate.

„N-am văzut niciodată în viaţa mea acest chip al fetiţei mele.

Sunt mama ei şi ştiu cum arată ochii ei când este tristă sau fericită, însă acea conexiune când ochii noştri s-au întâlnit şi ea mi-a auzit pentru prima dată vocea, a fost o trăire emoţională de excepţie.”, spune Christy despre reacţia emoţională a fiicei sale.

Tatăl lui Charlotte a filmat videoclipul care a fost postat online de soţia sa şi care în scurt timp a strâns peste 10 milioane de vizualizări.

Iată reacția fetiței când aude pentru prima oară vocea mamei: