Radio Simplu

O micuţă balerină îşi urmează mămica pe scenă

Lumea dansului este atât de fascinantă, încât oricine poate fi atras de magia ei. O tânără din Texas, mamă a doi copii minunaţi de doi şi cinci ani, se prezintă la un concurs de talente pentru a dovedi tuturor că iubeşte cu multă pasiune această lume dovedind nişte abilităţi extraordinare.

Bree Hafen este o tânără în vârstă de 29 de ani, din McKinney, Texas, care şi-a dorit dintotdeauna să fie dansatoare, însă „meseria” de mămică i-a ocupat mai tot timpul nereuşind astfel să se ocupe mai mult de viaţa profesională. După cum ea mărturiseşte, după naşterea celor două minuni de copii, Bree şi-a dorit din toată inima să fie mereu prezentă în viaţa copiilor săi şi să le dedice tot timpul său.

Chiar dacă are un talent extraordinar la dans, tânăra nu şi-a putut împlini visul de a deveni o mare dansatoare până în momentul în care a hotărât să participe la această competiţie. Bree s-a prezentat la acest concurs încrezătoare în forţele proprii, primind în acelaşi timp toată susţinerea din partea familiei sale.

De cum a intrat pe scenă, tânăra mămică a cucerit publicul, dar şi juriul prin simpla sa prezenţă. Reprezentaţia tinerei a întrecut toate aşteptările prin mişcările ei dinamice, dar şi sensibile în acelaşi timp. Întregul moment creat de această dansatoare talentată a fost unul plin de magie. Sensibilitatea, naturaleţea, dar şi emoţia de care a dat dovadă Bree au cucerit privirile tuturor.

Fascinaţi de povestea tinerei, cât şi de cei doi copii adorabili ai ei, membrii juriului i-au invitat şi pe aceştia pe scenă pentru a-şi susţine mama. Ceea ce a urmat i-a luat prin surprindere pe toţi cei prezenţi.

Fetiţa a început să danseze şi în ciuda vârstei fragede a impresionat prin mişcările ei. Dacă ne uităm cu atenţie la picioruşele sale vom rămâne fermecaţi de drăgălăşenia ei. Deşi abia îşi putea ţine echilibrul, micuţa le-a dovedit tuturor că a moştenit talentul mamei sale la dans. Minunat!