Radio Simplu

Ultima oră! O veste cutremurătoare a venit în urmă cu puţin timp

În SUA, miercuri, în fiecare minut a murit un om din cauza COVID-19. Au fost înregistrate 1.461 decese, cel mai mare bilanț zilnic, din luna mai și până acum.

În total, peste 150.000 de americani au murit după ce s-au infectat cu noul coronavirus.

Statele Unite sunt în continuare pe primul loc în lume, urmate la mare distanță de Brazilia cu 90.000 de morți.

Statele cu cea mai gravă situație sunt Arizona, California, Florida și Texas, conform digi24.ro

Medic: „Duc un război cu COVID-19 și altul cu prostia oamenilor”
Joseph Varon, medic: „Duc un război cu COVID-19 și altul cu prostia oamenilor. Iar problema este că, deși pe primul am speranțe să-l câștig, al doilea devine din ce în ce mai greu. De ce spun asta? Pentru că oamenii nu ascultă. Fie că este vorba despre ceva sprijinit de știință sau ceva pur și simplu de bun simț, oamenii nu ascultă în țara asta. Poate cea mai mare dezamăgire este că noi facem tot ce putem să-i salvăm pe acești oameni, apoi vin alții și alții, care fac exact pe dos față de ce le-ai spus.”

Citeste si: Răsturnare de situație la guvern. Anunțul făcut de Raed Arafat

Peste 17 milioane de contaminări şi mai mult de 667.000 decese, în lume
Peste 17 milioane de contaminări cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în întreaga lume de la descoperirea noului coronavirus la finalul anului trecut în regiunea chineză Hubei, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins. În ultimele şapte zile au fost înregistrate 2 milioane de noi cazuri de infectare. Bilanţul deceselor este de 667.011.