Radio Simplu

FOTO: Accident tragic pe Centura de Nord a Craiovei: Un tânăr care ar fi vrut să se sinucidă a intrat pe contrasens şi a curmat 3 vieţi

UPDATE: Din cercetările ulterioare, cu privire la accidentul din această dimineaţă, poliţiştii au obţinut date din care rezultă că tânărul de 25 de ani ar fi pătruns pe contrasens cu intenţia de a se sinucide.

Astfel, având în vedere probele administrate, dosarul penal urmeaza sa fie inaintat către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, cercetarile urmand sa fie continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat

Poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr de 25 de ani din Gherceşti, care conducea un autoturism pe DN 65F, a pătruns pe contrasens, intrând astfel în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Motru.

În urma accidentului, cei doi şoferi şi o fetiţă de 6 ani au murit, iar o femeie de 34 de ani a fost transportată la spital. Femeia şi fetiţa, ambele din Motru, erau pasagere în maşina condusă de bărbatul de 41 de ani.

S-a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.