Radio Simplu

Ultima dorință a unui bărbat care era pe patul de moarte a fost să își vadă câinele. Ce s-a întâmplat după este sfâşietor

GALERIE FOTO (2)

John Vincent, fost veteran de război din New Mexico, a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă. Bărbatul a avut ca ultimă dorinţă să îşi mai vadă pentru o dată câinele, singurul său prieten. Momentul a stârnit şiroaie de lacrimi în rândul celor care au fost prezenți.

Starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutăţit pe zi ce trece, iar medicii nu i-au mai dat foarte mult de trăit. Pentru a-i face o bucurie înainte să moară, aceştia l-au întrebat care este ultima sa dorinţă, potrivit Metro Online.

Răspunsul veteranului de război i-a înduioşat pe doctori până la lacrimi, acesta spunând că ultimul său gând este să îşi ia adio de la câinele lui pe nume Patch, un yorkshire terrier.

Bărbatul le-a povestit membrilor spitalului despre Patch, câinele său, că l-a adoptat de pe vremea când era doar un pui şi că erau foarte ataşaţi unul de celălalt. “L-am adoptat când câinele vecinului meu a făcut pui. Era cel mai mic şi mi s-a părut potrivit pentru că aş fi vrut un câine pe care să-l pot plimba cu bicicleta. I-am spus Patch tocmai pentru că eu eram poreclit aşa din cauza părului pe care îl aveam pe piept. Şi aşa am devenit fraţii Patch”, a mărturisit Vincent.

sursa: cancan.ro