Radio Simplu

DIANA BELBIȚĂ, CRITICATĂ DUR DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ VA REPREZENTA CANADA ÎN COMPETIȚIILE UFC. REACȚIA LUPTĂTOAREI

GALERIE FOTO (2)

Diana Belbiță a anunțat că va reprezenta Canada în competițiile UFC, iar la scurt timp după ce au aflat vestea, unii dintre români au început să o critice. Luptătoarea a reacționat la mesajele acide primite și a făcut totul public.

Diana Belbiță, criticată după ce a anunțat că va reprezenta Canada în competițiile UFC
Diana Belbiță a decis să se stabilească în Canada și, astfel, va reprezenta în luptele din UFC țara adoptivă. În această seară, celebra luptătoare și-a schimbat poza de profil de la Facebook, iar pe fundalul imaginii apare un uriaș steag al Canadei. La scurt timp după ce au aflat vestea, unii dintre români au criticat-o pentru hotărârea ei.

“Crezi că dacă mai pierde lupte nu vor exista și canadieni care să o critice?”, a scris un internaut, iar replica luptătoarei nu a întârziat să apară. “Poftim mentalitate…”, a scris Diana Belbiță. La comentariile fotografiei de mai jos puteți vedea alte schimburi de mesaje între sportivă și românii care o blamează.

Diana Belbiță, mărturisiri despre mutarea în Canada
Diana Belbiță a vorbit într-un interviu acordat recent despre decizia de a pleca în Canada: “În primul rând, e cu totul și cu totul alt nivel aici. În plus, aici am fost acceptată foarte bine. În România, ca fată, toți se uită un pic ciudat la mine. Aici nu s-a întâmplat așa ceva. Socializăm altfel și toată lumea e egală, toți ne simțim la același nivel. Aș putea compara Canada cu un oraș în care am stat: Oradea. De ce? Pentru că e liniște, lumea e liniștită.

În București am stat jumătate de an și eram stresată de agitația și aglomerația care era peste tot, aici pot spune că mă bucur de liniște. Și altceva, aici fiecare face ce vrea, nu există prejudecăți. Nu contează cum te îmbraci sau dacă ieși ciufulită de la antrenament, că m-am săturat să se uite toată lumea la mine dacă uit să mă pieptăn după un antrenament. Deși inițial am crezut că o să vin doar pentru o scurtă perioadă de timp, am decis să rămân aici. În România voi veni doar în vizită, cel puțin cât timp părinții mei vor fi în țară, pentru că intenționez să-mi clădesc un viitor aici și să-i aduc și pe ei”, a spus Diana Belbiță pentru ProSport.

Diana Belbiță, originară din Drobeta Turnu Severin, a devenit luptătoare profesionistă în 2014. E multiplă campioană națională, europeană și mondială la Kempo și kickboxing.

sursa: cancan.ro