Radio Simplu

Oana Lis nu a uitat de unde a plecat! Uite unde s-a pozat și ce mesaj a trasmis tuturor: ”Nu fii ipocrit și nu uita niciodată de unde ai plecat, pentru că altfel…

GALERIE FOTO (3)

Fără fițe și figuri, Oana Lis a ajuns la sufletul telespectatorilor prin modestia și simplitatea de care a dat dovadă. Soția lui Viorel Lis nu a uitat de unde a plecat și cine îi stergea lacrimile când era mică.

Așadar, blondina le-a arătat tuturor prietenilor ei de pe facebook locul copilăriei sale. Acasă la bunica. S-a pozat alături de mamaie și a adăugat descriere tipice ei care au stârnit hazul.

Oana Lis, fotografie emoționantă cu bunica ei

Oana Lis s-a pozat alături de bunica ei, chiar la ea în curte. Nu ratează nicio ocazia să îi dovedească celei care a crescut-o cât îi e de recunoscătore și își arată dragostea în fața lumii intregi.

„Mulțumesc femeii care m-a crescut! Și acum e timpul să-i fiu și eu aproape cu ajutor! Avem o relație specială și o iubesc mult! Mamaie la vârsta ei face glume, miștouri cu mine, e plină de viață, deși corpul și timpul nu mai sunt în favoarea ei! Se bucură de viață zi de zi, n-are timp de depresie!😉Trăiți viața la maxim și iubiți până în ultima clipă! 🤗🤗❤️❤️” a scris Oana Lis, în dreptul fotografiei cu bunica ei.

Oanei Lis, lecție de modestie

Oana Lis a oferit cea mai tare lecție de modestie și în același timp de amuzament: s-a pozat lângă toaleta din curte!

„Bună dimineața de la spa, din fundul curții!😂🤣🤪🤗🤗😀😜Nu fii ipocrit și nu uita niciodată de unde ai plecat, pentru că altfel, are viata felul ei ciudat de a-ți reaminti!!!😉🤗” a mai scris Oana Lis, pe Facebook.